Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Sant Pere tanca el Carnaval satisfet per haver mantingut el nivell dels darrers anys

Atribueixen la baixada de participants que han tingut a un descens general per l’aparició de nous grups

dimarts 20 febrer 2018

Amb “Entre teranyines”, el grup de Carnaval de Sant Pere Molanta no ha passat desapercebut en les rues del Penedès. Una gran taràntula amb moviments articulats en les seves vuit potes era l’element central de la carrossa. En la comparsa tornava a ser un tret distintiu del grup el bon treball coreogràfic. Entre els assistents a les rues, també ha estat comentada l’originalitat de la disfressa, que lluïa en tots els seus detalls quan s’estenien els braços i es podien veure desplegades les potes de taràntula incorporades a la disfressa.

El grup de Sant Pere Molanta ha estat una agrupació que en els darrers anys  ha aparegut entre les que assolien guardons en els carnavals competitius. Aquest any no ha estat així, però des del grup destaquen que tanquen satisfets el Carnaval d’enguany  perquè han mantingut una mateixa línea de treball, tal i com ens explica un dels membres del grup, Manel Zapater.(àudio)

El grup ha estat dels més nombrosos aquest 2018, amb 166 inscrits, però tot i així ha baixat en una setantena de participants respecte l’any passat. Manel Zapater ho atribueix en part a l’aparició de nous grups, que ha fet que el descens de participants hagi estat general en bona part dels grups existents.(àudio)

Com és habitual en el conjunt dels grups de Carnaval amb tradició al Penedès, la motivació principal és passar-s’ho bé. Així ho recordava el mateix Manel Zapater.(àudio)

Aquest cap de setmana la comparsa sortirà a Lavern i la setmana que ve faran la cloenda d’aquest any de Carnaval amb un sopar de germanor.

Document Actions