Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de teatre “ El Folre” actua aquest diumenge a Sant Joan de Mediona amb “Les meves veïnes”

La funció del grup de Sant Pere Molanta s’inclou dins de la 22a Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès
Serà la quarta representació de "Les meves veïnes" en un mes
Serà la quarta representació de "Les meves veïnes" en un mes

dijous 08 novembre 2012

 

El grup de teatre “El Folre” de Sant Pere Molanta li està donant un alt rendiment a l’obra “Les meves veïnes”. Es va estrenar ara fa un any i van realitzar actuacions durant la passada edició de la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès, amb algun compromís més al marge d’aquesta programació. Però està sent aquest any quan el muntatge es pot veure en més ocasions als escenaris de la comarca. Durant el mes d’octubre han actuat fins a tres vegades i aquest diumenge 11 de novembre, a dos quarts de set de la tarda, “Les meves veïnes” arriben al Casal Medionenc de Sant Joan de Mediona.

Irene Ventura, una de les tres actrius protagonistes, ens explica que “Les meves veïnes” és una obra còmica que planteja situacions divertides a partir de la interacció de tres dones que viuen juntes però són molt diferents.(àudio)

L’actuació d’aquest diumenge a Sant Joan de Mediona s’inclou en la 22a edició de la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès. En aquesta Roda, “El Folre” ja va actuar el passat 21 d’octubre a Les Gunyoles. Fora de la Roda, durant l’octubre també van fer funció a la Festa Major de Cal Rubió, el 14 d’octubre. El 27 d’octubre actuaven per la Festa Major de Ca l’Avi. Encara en aquesta Roda es podrà tornar a veure l’obra del grup molantenc el 7 de gener a Puigdàlber i el 10 de març a Torrelavit.

El grup està satisfet pel ritme de compromisos que tenen. Irene Ventura indica que així es pot treure rendiment a la dedicació emprada per a preparar l’obra.(àudio)

Quan acabi la Roda ja començaran a preparar una nova obra. Per això, tenen el condicionant de buscar un text que s’adapti al repartiment que pot oferir “El Folre”, amb una composició integrada gairebé en exclusiva per actrius.(àudio)

L’equip que fa possible “Les meves veïnes” està format per Marina Mestres a la direcció. Les apuntadores són Rosa Raventós i Anna Raventós. De la il·luminació i del so tenen cura Santi Muniente i Josep Badia. El maquillatge va a  càrrec de Mari Carme Gàmiz i l’atrezzo l’aporta el grup. Els 9 personatges del repartiment són interpretats per Assumpció Raventós, Irene Ventura, Neus Alabreda, Pilar Mata, Càndida Jiménez, Jordi Gómez, Mar Montserrat, Elisabet Soler i Clara Albina Gual.

Les persones interessades en contactar amb el grup poden passar-se pel Local Molantenc els dimecres, a dos quarts de 10 de la nit.

El grup El Folre també organitza l’actuació a Sant Pere Molanta, el proer 16 de desembre ,del grup “Criatures” de l’Ordal. Portaran a escena “La cacera de l’ànec” i els beneficis obtinguts es destinaran a la Marató de TV3.

 

Document Actions