Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Teatre dels Xicots fa una bona preestrena a Olèrdola de l’obra “El marquès del Firal…”

Més d’un centenar de persones assistien diumenge al Local Rossend Montané de Sant Miquel per presenciar la funció

dimecres 13 juny 2018

El Grup de Teatre dels Xicots de Vilafranca ha passat amb molt bona nota la preestrena de l’obra “El marquès del Firal..”, representada diumenge a la tarda al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. Aquest text del vilafranquí Ramon-Bernat Mestres és  la primera obra de teatre que prepara la formació i el públic va respondre, amb l’assistència de més d’un centenar de persones.

El director de l’obra, Joan Casanellas, explicava que estaven molt contents per l’afluència d’espectadors i també per les reaccions que va despertar la funció.(àudio)

Amb l’impuls d’haver fet una bona preestrena, ara el propòsit del Grup de Teatre dels Xicots és el d’estrenar l’obra a Vilafranca.(àudio)

Els sis protagonistes de l’obra són Leo Ruiz, el mateix Joan Casanellas, Joan Ruiz, David Rosell, Eva Albinyana i Maria Torruella.Tot l’equip tècnic i artístic formen part dels Xicots de Vilafranca. L'escenografia i el muntatge van a cura de la colla. Entre bambalines hi ha Alberto Baena, al so i efectes; Xavi Cambronero, a la il.luminació; Olga Mascaró, en maquillatges i vestuari; Fredi Sánchez, en l’atrezzo; i Joan Anton Soler com a càmera.

Escolta l'entrevista a Joan Casanellas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions