Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de teatre l’Arrel oferirà un pregó tradicional i posarà en valor l’important paper que ha jugat en la vida de Sant Miquel

Durant el pregó es reivindicarà el teatre, es retrà homenatge a Marina Vilella i es farà una crida a participar en el grup

dijous 10 octubre 2019

 

El grup de teatre l’Arrel oferirà aquest divendres a la nit un pregó de format clàssic. Sense recursos audiovisuals ni grans escenografies. No serà una obra de teatre i l’elecció no és casual. Volen així reivindicar el valor del teatre i transmetre un clar missatge: qui vulgui veure actuar al grup, que vagi a alguna de les seves funcions. Perquè aquest divendres a partir de les 21.30h, el que hi haurà al local Rossend Montané de Sant Miquel és un pregó. Així ho explicava un dels integrants del grup, Pere Joan Ullate, que precisava que el pregó compta amb textos aportats per membres del mateix grup. Ullate també anuncia que el pregó serà un homenatge a  Marina Vilella, morta fa 5 anys i una de les fundadores del grup ara fa gairebé 40 anys.(àudio)

El grup va rebre amb il.lusió l’encàrrec de fer el pregó. No descuiden a totes les persones que han passat pel grup i fan una crida per a que els exmembres participin en una proposta que el grup té reservada per a ells.(àudio)

Parlar de l’Arrel és parlar de la història de Sant Miquel d’aquestes darreres quatre dècades. Ullate recordava que molts són els veïns que s’han vinculat al grup en algun moment o altre, convertint-se en un element que ha ajudat a unir el poble. Per a garantir la continuïtat del grup, durant el pregó es farà una crida per a que s’incorpori a l’Arrel qui ho desitgi.(àudio)

El pregó d’aquest divendres arribarà després de l’estrena del cicle “Escena Olèrdola”, que portarà a Sant Miquel l’espectacle ”Píndoles.Teatre breu en espais vius”, a les 8 del vespre. Després del pregó s’ha programat un piromusical i en acabar hi haurà botifarrada i karaoke amb el grup musical “Los 1.000 hombres”.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions