Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de teatre Llavor d’Art representa diumenge a Moja “L’hivern plora gebre damunt el gerani”

Serà a les 18:30h i l’activitat clourà les Festes del Most de Moja
La funció s'inclou dins la Roda de Teatre
La funció s'inclou dins la Roda de Teatre

divendres 25 octubre 2013

Les Festes del Most de Moja es clouran aquest diumenge a la tarda amb teatre. El grup Llavor d’Art, del Pla del Penedès, representa al Local Nou “L’hivern plora gebre damunt el gerani”, a partir de dos quarts de set. La funció s’inclou dins del segon cap de setmana de la 23a Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Una de les actrius protagonistes, Teresa Domènech, definia aquest text d’Agustí Bartra com a “dens”. L’obra planteja la relació del Blai i l’Elena, que fan balanç de la seva vida en comú. “L’hivern plora gebre damunt el gerani”, la van estrenar amb molt d’èxit el passat mes de maig a la Mostra de Teatre de Pineda. El seu contingut trenca amb la comèdia “Geroni de Ginebra” que Llavor d’Art representava els dos darrers anys.(àudio)

Formar part de la coordinadora GATAP i participar en la Roda de Teatre suposa pels grups la possibilitat de difondre els seus treballs més enllà del seu propi municipi, però també comporta l’intercanvi d'experiències i coneixements amb altres grups, tal i com destaca Teresa Domènech.(àudio)

Llavor d’Art es va fundar fa 15 anys. Durant aquest temps han representat clàssics com "Terra Baixa", d’Àngel Guimerà, o "Mort d’un viatjant", d’Arthur Miller. Els primers muntatges van quedar recollits en un exitós espectacle en motiu del 10è aniversari del grup. Després van passar a fer “revista teatral” difonent fragments d’obres universals, per passar a preparar “Negroni de Ginebra” i ara aquest “L’hivern plora gebre damunt el gerani”. Teresa Domènech resumeix que la tasca de grups de teatre com Llavor d’Art contribueix a portar la cultura a tot el Penedès.(àudio)

Llavor d’Art és un grup molt vinculat amb Olèrdola. Des de fa 5 anys, ells són els actors que donen vida als personatges que poblen la visita teatralitzada nocturna que es fa al conjunt monumental els juliols. Aquest diumenge estaran a Moja i el proper 14 de desembre, gràcies de nou a la Roda, tornaran a fer estada al municipi, en aquest cas a Sant Miquel d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Teresa Domènech, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions