Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup Dum oferirà un concert de música folk i tradicional a benefici del manteniment dels edificis parroquials de Moja

Serà aquest dissabte a les 20.30h, a la capella Sant Cugat de Moja i en la modalitat de taquilla inversa
Teresa Miralles, Mercè Miret i Remei Pascual, membres del Consel Pastoral
Teresa Miralles, Mercè Miret i Remei Pascual, membres del Consel Pastoral

dimecres 20 març 2024

 

El grup Dum actuarà aquest dissabte a Moja en un concert que organitza el Consell Pastoral de Moja. El propòsit de l’activitat és el de recaptar fons que permetin finançar les actuacions de manteniment dels edificis parroquials. El concert s’ha programat a les 20.30h, a l’interior de la capella de Sant Cugat de Moja.

Mercè Miret, membre del Consell Pastoral, explica el propòsit benèfic del concert de dissabte. (àudio)

Mercè Miret recordava que el grup Dum ja va actuar a Moja fa dos anys per la commemoració dels 150 anys de la consagració de l’església i va deixar molt bon regust de boca.(El grup oferirà un repertori de peces clàssiques de música folk i tradicional. (àudio)

Dins de les actuacions de manteniment, s’ha arranjat la façana de l’església i aquest any es preveu pintar la façana de la rectoria que dona a la plaça de l’Església. Altres actuacions que en un futur es preveuen realitzar són l’arranjament del rosetó i fer una “línia de vida” que permeti fer obres de revisió estructurals.

Remei Pascual, una altra de les integrants dels Consell Pastoral, agraïa públicament la col·laboració desinteressada del grup i resumia les funcions del Consell Pastoral.(àudio)

Per gaudir del concert no s’ha fixat cap preu d’entrada. S’ha establert la modalitat de “taquilla inversa”, la qual cosa implica que els assistents aporten la quantitat que considerin en el moment de sortir del concert.

El Consell Pastoral preveu seguir organitzant altres activitat per recaptar fons pel manteniment d’edificis parroquials, incloent properament un concert de cant coral.

 Escolta l’entrevista a Mercè Miret i a Remei Pascual, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions