Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup El Folre de Sant Pere Molanta actua diumenge a Vilafranca en un acte contra el càncer

Serà a les 7 de la tarda, a Cal Bolet, en una de les darreres funcions que oferiran de “Revisió Anual”
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimecres 17 juny 2015

El grup de teatre El Folre de Sant Pere Molanta és solidari. Cada any organitzen una funció al local de la Societat per a recaptar fons a benefici de la Marató de TV3. I aquest diumenge 21 de juny actuen al teatre municipal de Cal Bolet a Vilafranca, en una activitat organitzada a benefici de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El Folre porta a escena la seva “Revisió Anual”, una comèdia que planteja la relació que van teixint en la consulta d’una metgessa tres dones de diferents característiques i condicions. Càndida Jiménez, Assumpció Raventós i Neus Alabreda són les actrius que interpreten les dones que coincideixen en aquesta sala d’espera. Clara Albina Gual fa el paper d’infermera.

L’obra, escrita per Montserrat Cornet, tracta en clau d’humor temes com la possibilitat de canviar per millorar les nostres vides i ser feliços. Una de les actrius, Assumpció Raventós, recordava que el grup ha de buscar textos amb protagonistes femenines perquè no compten amb homes que actuïn.(àudio)

La d’aquest diumenge serà una de les darreres oportunitats que es tindrà de veure aquesta obre per part d’El Folre, que la va estrenar fa dos anys, tal i com indicava Assumpció Raventós.(àudio)

Les entrades tenen un preu de 6 euros. De manera anticipada es podran adquirir aquest dijous, 18 de juny, de 6 a 8 de la tarda o bé el mateix diumenge, una hora abans de començar la funció.

Document Actions