Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup Gastronòmic “Els 3 Pins” ofereix l’esmorzar de la Festa Major de Moja

“L’Esmorzar dels 5 euros” se servia al Celler Cooperatiu i el compartien un centenar de veïns
El Grup gastronòmic "Els 3 pins" i la Comissió de Festes de Moja
El Grup gastronòmic "Els 3 pins" i la Comissió de Festes de Moja

dimecres 31 juliol 2013

Un dels actes de la Festa Major de Moja ha estat “l’Esmorzar dels 5 euros”, celebrat dissabte a les instal·lacions del Celler Cooperatiu de Moja gràcies a la feina del Grup Gastronòmic “Els 3 Pins”. Tal i com explicava un dels integrants d’aquest col·lectiu José Benítez, l’esmorzar és una de les activitats que preparen a l’any per a donar suport a les entitats del poble. (àudio)

El grup s’ha especialitzat en fer àpats populars, recolzant demandes d’organitzadors d’actes al municipi. Els són els cuiners de botifarrades o sardinades que s’inclouen en actes com la Marxa BTT, la cursa de muntanya, la Trobada d’Olèrdola o la Festa del Most. Per aquesta Festa Major estrenaven davantal, amb un disseny exclusiu. Així ho expressaven en una animada conversa, el mateix dissabte al matí, Josep Benítez i la Montserrat Arnan, una altra de les actives integrants d’aquest grup.(àudio)

Experimentats però joves d’esperit, el grup gastronòmic el formen veïns i veïnes de Moja que comparteixen amistat i les ganes de poder contribuir a que el poble tingui més activitats festives.

Escolta la conversa amb José Benítez i Montserrat Arnan, enregistrada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions