Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup l’Arrel de Sant Miquel actua diumenge en la cloenda de la 27a Roda de Teatre

Representarà al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal “Un aire de família”, a les 18:30h

dimecres 21 març 2018

El grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola tindrà un protagonisme central en la cloenda de la 27a Roda de Teatre de l’Alt Penedès, programada a les 18:30h al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal. Amb la representació d’“Un aire de família”, aquesta formació del municipi marcarà el final de 6 intensos mesos de programació teatral a la comarca.

Pere Joan Ullate, membre del grup Arrel, explicava que una representació com la de diumenge és “especial”.(àudio)

Una de les novetats que presenta el grup és la nova direcció, assumida per l’experimentat Esteve Maimó. Pere Joan Ullate destaca que el nou director és exigent i té una forma de treballar que agrada als actors.(àudio)

Com per la resta de grups participants, per l’Arrel la Roda és una excel.lent oportunitat per a mostrar fora del seu poble el treball que fan. Pere Joan Ullate feia notar que la Roda és una iniciativa molt ben rebuda i “funciona”, arribant en aquesta 27a edició a les 27 actuacions i comptant amb 2 grups nous federats.(àudio)

L’obra  “Un aire de família” és d’Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri. Segons s’exposa en la sinopsi promocional de l’obra, “una família, cada divendres va a sopar on sempre”. Aquest divendres, però, “passen algunes coses: la Bet s’ha desfogat dient-li quatre fresques al seu jefe; el Jordi, un executiu, està amoïnat perquè acaba de parlar per televisió i no rep l’aprovació familiar que esperava; la mare –ai, la mare!–, com totes les mares es preocupa en excés pels seus fills, ja adults; l’Elisenda avui està bevent més del que acostuma, i al Quim li passa alguna cosa, tots ho veuen, però no saben què és. La seva dona, l’Àngels, hauria de ser-hi també, està a punt d’arribar-hi, però no arriba; per què? Serà el motiu de l’actitud estranya del Quim? A més, hi ha el Tomàs, cambrer del bar familiar, el més lúcid, tal vegada perquè pot mirar-s’ho tot d’una manera distant. Ara, si ens hi fixem bé, potser no és tan distant com sembla”.

L’obra mostra l’ambient quotidià en una família, amb els seus problemes, grans o petits, però importants per a ells. Un aire de família permet a l’espectador veure unes situacions que és possible que li recordin alguna experiència pròpia o d’algú proper.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions