Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup l’Arrel de Sant Miquel participa en el 1r Festival Escena Penedès

Dissabte oferiran la lectura dramatitzada de tres contes de Manuel de Pedrolo

dimarts 18 setembre 2018

El grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel és una de les cinc formacions que aquest cap de setmana participarà en la primera edició del Festival “Escena Penedès”, impulsat conjuntament pel Casal de Vilafranca i la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès.

L’aportació del grup teatral d’Olèrdola al festival es viurà dissabte a les 7 de la tarda, a la sala polivalent que el Casal té al carrer Migdia de Vilafranca, quan l’Arrel ofereixi la lectura dramatitzada de tres contes de Manuel de Pedrolo. Pere Joan Ullate, director del grup de teatre l’Arrel, explica que el muntatge es fa coincidir amb l’ant Pedrolo.(àudio)

Els tres contes estan marcats per l’humor àcid i la voluntat de convidar a la reflexió de manera crítica a partir de situacions quotidianes.La direcció va a cura d’Esteve Maimó. El primer dels contes és “El diumenge dels casats de nou”, per continuar la lectura amb “El principi de tot” i acabar amb “Negocios a Clay Town”.(àudio)

El festival té com a objectius mostrar el treball dels grups amateurs de teatre  a Vilafranca en un format atractiu per al públic; fomentar un cap de setmana de convivència, formació i treball en xarxa dels grups de teatre; promoure el maridatge de la cultura del vi i les arts escèniques al cor del Penedès; així com recuperar el Premi Rosa Florido, integrant-lo a l’edició 2019 del Festival.

Per Pere Joan Ullate, la participació en aquest Festival és molt estimulant pel grup perquè permet preparar muntatges que no entren en els registres tradicionals.(àudio)

El festival inclou dissabte al matí una masterclass amb l’actor Enric Majó. A més del grup de Sant Miquel, també participen en l’estrena del festival Escena Penedès “La companyia es grata” de Can Rossell, “Pa amb Xocolata” de Torrelles de Foix, el grup Taller d’Assaig Teatre i les escoles de Gelida.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions