Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup L’Arrel porta aquest dissabte “El casament dels petits burgesos” a El Pla

És la tercera representació que el grup de Sant Miquel fa d’aquest text de Bertolt Brecht
L'Arrel estrenava l'obra a Sant Miquel, el passat 1 de desembre
L'Arrel estrenava l'obra a Sant Miquel, el passat 1 de desembre

dimecres 16 gener 2013

El grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola actua aquest dissabte a la Societat del Pla del Penedès, a partir de les 10 de la nit, amb “El casament dels petits burgesos”. La funció forma part de la programació de la 22a Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès i suposa pel grup la tercera representació d’aquest text de joventut de Bertolt Brecht. L’Arrel va fer la seva estrena de l’obra a Sant Miquel, el passat dia 1 de desembre. La setmana següent, el 8 de desembre, actuava a Gelida i aquest dissabte arriba la tercera representació. Marina Vilella, codirectora de l’obra juntament amb Pere Joan Ullate, explicava que fer més actuacions d’un mateix text fa que els actors guanyin en seguretat.(àudio)

El casament dels petits burgesos és una paròdia dels valors burgesos. La celebració d’un àpat de casament, permet a Brecht retratar la hipocresia de la societat burgesa fent una sàtira que exigeix molta concentració als actors. (àudio)

Els nou personatges de l’obra són: El pare de la núvia, interpretat per  Jordi Matabacas Oferil; el seu amic, representat per Aleix Matabacas Enebral; la mare del nuvi, paper que assumeix Palmira Batet Camps;  la dona l’interpreta Sílvia Sogas Raventós ; el seu marit, Fèlix Llopart Miquel ;  la núvia és Anna Bofill Planas;   la seva germana,  Mª Remei Ullate Valls;   la jove és Sabina Feixas Gil i el nuvi l'interpreta Pere Joan Ullate Valls.

El vestuari és de L’Arrel. El maquillatge el fa  Carmen Leiva Pulido. L’escenografia és d’Alba Gabarró Montané. Fa el seguiment de l'obra Conxi Enebral Lucas. La perruqueria és assumida per Sili Grau Font i Sílvia Sellarès Saiz. De la il·luminació i del so en tenen cura Josep Badia Llucià i Cristina Badell Palau. La direcció de l’obra és compartida per Marina Vilella Amorós i  Pere Joan Ullate Valls

El grup l’Arrel no té cap altre compromís més dins de la Roda de Teatre d’aquest any. Ara estan oberts a portar “El casament dels petits brugesos” als pobles que ho demanin. (àudio)

Amb l’actuació d’aquest dissabte no s’acabarà el vincle del grup de teatre de Sant Miquel amb la Roda de Teatre d’enguany. I és que  L’Arrel acollirà, el 3 de març , al Local Rossend Montané de Sant Miquel, l’obra “Cancun” del grup “El Fanal” de Sant Quintí de Mediona.

Escolta l'entrevista a Marina Vilella, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions