Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup La Torre de Les Gunyoles representa aquest diumenge a Moja “Nadal a ca’ls Cupielo”

A les 18.30h. És el darrer acte de la FM d’Hivern i forma part de la programació de la 31a Roda de Teatre de l’Alt Penedès

dijous 20 gener 2022

La Festa Major d’Hivern de Moja es clourà aquest diumenge amb teatre. El grup La Torre de Les Gunyoles representarà al Local Nou l’obra “Nadal a ca’ls Cupiello", d’Eduardo de Filipo, a les 18.30h. La funció forma part de la programació de la 31a edició de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

L’obra és una comèdia que planteja la trobada d’una família napolitana en el sopar de Nadal. Amb el pare, la mare, el fill, la filla amb el seu solvent marit, el tiet germà del pare i un inesperat amic del fill. És una família “com totes: amb amor, silencis, obsessions, enganys, tradicions, malentesos, submissió, celebracions, semblances i contradiccions”, tal i com resumeix la sinopsis de l’obra. Sílvia Sellarés, membre del grup La Torre, explica que en l’obra passen situacions semblants a les que es trobaria una família actual catalana el dia de Nadal.(àudio)

El grup La Torre assaja amb mascareta i gairebé sempre en les sessions preparatòries tenen alguna baixa a causa de la pandèmia. Han hagut de suspendre una funció, però tenen l’obra molt treballada i això fa que puguin afrontar amb garanties els imprevistos.(àudio)

Sílvia Sellarés és membre de la Junta de la GATAP. Des de la coordinadora que agrupa els grups amateurs de teatre de l’Alt Penedès agraeixen la predisposició que mostren els ajuntaments per facilitar, en cas de ser necessari, la reprogramació d’obres.(àudio)

La Torre és tot un referent dins dels grups de teatre de la comarca. Cada any preparen obra nova i a Olèrdola han actuat en diverses ocasions a Sant Miquel, Sant Pere Molanta i a Moja, per bé que encara no havien estat dalt de l’escenari del Local Nou des de que l’equipament es va rehabilitar.

Escolta l’entrevista a Sílvia Sellarés, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions