Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup TAT estrena aquest diumenge a Sant Miquel l’obra “L’aposta o almenys no és Nadal”

Aquesta comèdia àcida i punyent es podrà veure al Local Rossend Montané a les 18:30, dins de la programació de la Roda
Imatge del grup. Font: aldeaglobal.net/tat-teatre
Imatge del grup. Font: aldeaglobal.net/tat-teatre

dijous 03 març 2016

Qui vulgui gaudir d’una comèdia àcida i punyent representada per un grup penedesenc de qualitat, aquest diumenge té una cita a Sant Miquel d’Olèrdola. El grup TAT-Taller d’Assaig Teatre fa la seva estrena de l’obra ”L’aposta o almenys no és Nadal”, de Carles Alberola. La representació s’ha programat a dos quarts de set de la tarda i forma part de la 25a Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

L’obra la protagonitzen dues àvies adorables que viuen en una residència de gent gran. Valeri Laguna, director del grup TAT, indicava que fan “un mirall del que veuen i han vist”.(àudio)

L’obra va ser estrenada fa 12 anys i afronta en clau d’humor temes com les relacions entre pares i fills. Una d’aquestes dues àvies és realista i l’altra és fantasiosa. Una jove infermera els fa de consellera. L’actuació d’aquest diumenge el grup TAT l’afronta amb els inevitables nervis de l’estrena. Laguna assenyala que els hi fa il·lusió oferir  aquesta primera funció de l’obra a Sant Miquel, entre d’altres motius  perquè existeix una extraordinària relació amb el grup de teatre l’Arrel. (àudio)

La de diumenge és una de les 23 representacions incloses en la 25a roda de l’Alt Penedès. Valeri Laguna considera que la Roda ha permès als grups créixer i proposar-se reptes més importants. Pel director del TAT, sense la Roda els grups de teatre del Penedès “perdrien molta visibilitat”.(àudio)

“L’aposta o a almenys és Nadal” la representarà el grup TAT al teatre de Cal Bolet

Escolta l'entrevista a Valeri Laguna, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions