Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup Xiula fa a l’escola de Sant Pere Molanta el taller “Trobada i petit concert”

Els alumnes han treballat la diversitat a través de la cançó “Mirada estràbica”

dimarts 03 maig 2022

 

Un  mes després de rebre el músic Jan Riera, d’Els Catarres, aquest dilluns han continuat les visites de músics rellevants a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta per compartir amb els  seus alumnes activitats molt motivadores i carregades de continguts educatius. En aquesta ocasió van ser dos dels integrants del grup “Xiula”, en Jan Garrido i en Rikki Arjuna, els qui van oferir al gimnàs de l’escola el taller “Trobada i petit concert”.

Amb l’activitat es treballava la diversitat mitjançant la cançó “Mirada estràbica”. I és que  l'alumnat de l'escola havia estat treballant la lletra, el vocabulari i el missatge de la cançó. Cada infant de primària ha fet la seva pròpia mirada estràbica i això els hi ha permès “adonar-nos de que cadascú som diferents i tots tenim dret a ser respectats”, tal i com es destaca des de la mateixa escola.

Rikki Arjuna ha interpretat un rap amb alguns dels rodolins mostrats a l’escola, mentre en Jan Garrido l’acompanyava a la guitarra. També van oferir un petit concert interpretant cançons com “Polls”, “Sucre”, “Verdura i peix”, “T'estimo bastant”. Aquest repertori, així com les seves improvisacions “van fer que la sessió fos molt dinàmica i productiva”, com s’ha assenyalat des de l’escola.

Els dos integrants de Xiula també es van sotmetre a una exhaustiva entrevista que havien preparat els alumnes de l’escola Rossend Montané.

Des de la direcció de l’escola s’ha valorat que l’experiència havia estat molt constructiva.

Document Actions