Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El jaciment d’Olèrdola no falta a la seva cita amb el Cap de Setmana Ibèric

Hi hauran visites a les muralles, taller infantil i demostració de fabricació i ús d’armes d’època ibèrica
L'any passat el Cap de Setmana Ibèric va deixar imatges com aquesta
L'any passat el Cap de Setmana Ibèric va deixar imatges com aquesta

dimarts 01 octubre 2013

Olèrdola és un dels 17 jaciments de Catalunya que aquest dissabte i diumenge participa en el 13è Cap de Setmana Ibèric. Enguany, les activitats tenen com a eix temàtic “La guerra al món ibèric”. En el cas d’Olèrdola això es traduirà en demostracions de fabricació d’armament i ús d’armes, així com la possibilitat de visitar les muralles. La responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya, Núria Molist, indica que el propòsit és el d’exposar com era la guerra en el món ibèric. (àudio)

La visita guiada a les muralles d’Olèrdola s’ha programat a les 6 de la tarda d’aquest dissabte 5 d’octubre, mentre que diumenge 6 d’octubre serà a dos quarts d’una. Diumenge hi haurà, de 10 a dos quarts d’una, una demostració de metal·lúrgia amb la fabricació i ús d’armament ibèric. De les 11 a les 12.30 s’ha programat un taller infantil que porta per títol “a les armes”.

Núria Molist explicava que la visita a les muralles comporta conèixer de manera diferent aquest valor emblemàtic del conjunt d’Olèrdola.(àudio)

El Cap de Setmana Ibèric és una excel·lent oportunitat per a conèixer els jaciments dels país. Per Núria Molist cal aprofitar que el Cap de Setmana Ibèric facilita l’obertura d’espais que durant l’any no són sempre accessibles. (àudio)

Les activitats incloses en la programació de Cap de Setmana Ibèric són gratuïtes. Per més informació es pot consultar la web mac.cat.


Document Actions