Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Judo Olèrdola afronta amb perspectives de medalla l’inici de la seva participació als campionats estatals

Kenji Uematsu, entrenador del club, explica que les dimensions del club permeten que la formació sigui personalitzada per a cada judoca
Kenji Uematsu
Kenji Uematsu

dilluns 04 març 2024

 El Judo Olèrdola inicia aquest cap de setmana la seva participació en els campionats estatals de judo. I ho fa amb perspectives de poder optar a medalles, tal i com ha passat en els darrers anys. L’entrenador del club, Kenji Uematsu, apunta que dues de les opcions amb més possibilitats d’assolir medalla estatal són en categoria infantil, amb Sayari Uematsu i Danil Prudnikov, que aquest passat mes de febrer s’han proclamat campions de Catalunya. (àudio)

El Judo Olèrdola va arribar a tenir prop de 80 judoques. L’impacte de la pandèmia ha condicionat que el club no recuperés aquells elevats registres. Com a factor positiu d’aquesta realitat més reduïda, Uematsu destaca que es poden oferir classes personalitzades atenent a cada judoca.(àudio)

Dins de la voluntat de fer créixer el club, el Judo Olèrdola preveu fer una campanya de difusió a l’escola Circell de Moja per captar nous judoques. Kenji Uematsu subratlla que el judo és un esport recomanat per la UNESCO pels seus valors de foment de la cordialitat, el respecte i el companyerisme, potenciant l’equilibri, la psicomotricitat i la coordinació. (àudio)

El Judo Olèrdola realitza la seva activitat al Local Nou de Moja. Des del club han expressat la seva satisfacció per les facilitats que ofereix l’Ajuntament per a l’ús d’aquest equipament municipal.

Escolta l’entrevista a Kenji Uematsu, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions