Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Judo Olèrdola convoca el “Dia de l’amic” per a que tothom provi la pràctica d’aquest esport

Serà aquest divendres, a partir de les 17:30h, al Local Nou de Moja

dimarts 11 febrer 2014

El Judo Olèrdola sempre té les seves portes obertes per a que els infants i joves que ho desitgin puguin provar la pràctica d’aquest esport. Amb tot, un cop l’any, fixen en el calendari una jornada dedicada a fer-ho íntegrament, sota el nom de “Dia de l’amic”. Enguany s’ha convocat aquest divendres, 14 de febrer. Serà al Local Nou de Moja, lloc d’entrenament del Judo Olèrdola, a partir de dos quarts de 6 de la tarda. Juanjo Ferrer, entrenador del Judo Olèrdola, explicava que els judoques del Judo Olèrdola ensenyaran als seus amics i a les persones que vulguin provar-ho diferents activitats per apropar-se a aquest esport.(àudio)

Juanjo Ferrer destaca que el judo és un esport molt complert que permet treballar totes les parts del cos. També suposa exercitar la ment i va bé per socialitzar-se. (àudio)

Aquest any, el Judo Olèrdola s’ha plantejat com a propòsit en les competicions aprendre i agafar experiència. En el cas de l’Aina Cornellà, de categoria infantil, es confia en que pugui optar a medalla en els campionats d’Espanya. (àudio)

El dia de l’amic del Judo Olèrdola és aquest divendres,. Pels infants de 4 a 6 anys, en horari de dos quarts de 6 a dos quarts de 7. De dos quarts de 7 a les 8, per infants d’edats compreses entre els 7 i els 13 anys; mentre que de 8 a 9, s’atendrà a joves i adults a partir dels 14 anys. Qualsevol persona interessada també pot passar-se els dilluns, dimecres i divendres per les tardes. Es pot provar el judo durant una setmana, sense compromís i de manera gratuïta. Per qui ho necessiti, el club també facilita kimonos de segona mà per qui els necessiti.

Escolta l'entrevista a Juanjo Ferrer, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions