Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Judo Olèrdola vol consolidar la xifra d’inscrits i repetir els èxits als campionats de Catalunya

La nova direcció tècnica ha comportat un canvi en la forma de plantejar els entrenaments

dijous 07 març 2013

 

 

El Judo Olèrdola afronta amb optimisme els reptes socials i esportius que s’ha fixat. Compten amb una seixantena d’inscrits i confien en obtenir aquesta temporada bons resultats en els campionats de Catalunya. Però també volen consolidar-se com una oferta lúdica i no competitiva per a tots aquells infants i joves que no desitgin concorre en campionats. Aquest és el plantejament que es desprèn de la nova etapa iniciada pel club després d’haver canviat de direcció tècnica el passat mes d’octubre. El nou entrenador és Juanjo Farré i les seves sessions de preparació han comportat un canvi que ha estat ben rebut pels infants i les famílies, segons indicava Olga Ramos, del Judo Olèrdola.judo2.jpg

Un exemple d’aquesta nova manera de fer són les sessions dels més petits, que ara contenen exercicis de psicomotricitat i jocs, amb introducció al judo de forma lúdica.(àudio)

En les categories benjamí, aleví i infantil, es diferencia la intensitat de preparació en funció de si l’inscrit està motivat i desitja participar en competicions. El club compta ara amb una seixantena d’alumnes i es confia en poder repetir els bons resultats esportius de l’any passat, quan el Judo Olèrdola va assolir tres campionats de Catalunya. (àudio)

Diumenge  representants del club van assolir molt bons resultats al torneig de Falset. En la categoria benjamí van fer-se amb dues primeres posicions Irene Romero i Aira Lázaro. Maria Fernández va obtenir un segon lloc i Eloi Llosas i Maria Fernández, dues terceres posicions. En la categoria aleví Marc Lázaro es va fer amb una primera posició, Júlia Queraltó amb una segona, Ferran Asensio obtenia una tercera i Carlos Mestre una cinquena.

El club entrena els dilluns, dimecres i divendres al Local Nou de Moja, a partir de dos quarts de 6 de la tarda. Disposar del Local des de la temporada passada com a espai d’entrenament els hi ha suposat un salt endavant, però entenen que la instal·lació no és adient per acollir un campionat com els que el club organitzava en pavellons d’altres municipis. Olga Ramos sí que anuncia que estudien fer una jornada més reduïda al Local Nou, convidant a altres clubs, però per a les categories dels més petits. (àudio)

Qualsevol infant o jove que desitgi tastar la pràctica del judo pot adreçar-se els dies d’entrenament al Local Nou i provar-ho durant dues sessions abans de decidir si s’inscriu.

Escolta l'entrevista a Olga Ramos, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions