Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Judo Olèrdola ha participat en la “V Jornada Lliga Judito”

El campionat s’ha fet a la localitat valenciana d’Eliana i el club ha realitzat un bon paper

dimarts 25 febrer 2014

El Judo Olèrdola ha participat en la “V Jornada Lliga Judito” que tenia lloc diumenge a la localitat valenciana d’Eliana. Amb més de 500 esportistes inscrits, els representants del Club d’Olèrdola van obtenir uns resultats meritoris. En la categoria infantil Marc Lázaro va fer-se amb un tercer lloc. A la categoria aleví, Júlia Queraltó i Aira Lázaro van aconseguir l’or. Ferran Asensio va ser tercer i Eloi Llosas va classificar-se en cinquena posició. A la categoria benjamí Derek Romero, tot i la seva bona actuació, no es va classificar. Irene Romero va pujar al lloc més alt del podi. El prebenjamí Toni Torrents va guanyar en la seva categoria i en la de benjamins va guanyar tres dels seus cinc combats.

Un dels incentius afegits a aquest campionat va ser poder comptar amb la presència de Sugoi Uriarte i de Laura Gómez, judokes olímpics que van fer entrega d’algunes de les medalles.

Per acabar la Lliga Judito només resten quatre jornades. La classificació està molt oberta i hi ha moltes possibilitats que membres del club d’Olèrdola puguin accedir a medalla.

Document Actions