Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Judo Olèrdola organitza una lliga catalana de judo per a infants de 3 a 12 anys

Porta per nom “Judo Cracks” i la primera jornada es fa diumenge a Sant Cugat Sesgarrigues amb 6 clubs participants

dijous 25 febrer 2016

El Club Judo Olèrdola vol oferir als més petits de la seva entitat la possibilitat de competir de forma regular. Durant la temporada passada, bona part d’aquest propòsit s’assolia participant en lligues de judo que es fan al País Valencià. Però els llargs desplaçaments eren un inconvenient. Per això el club ha tingut la iniciativa aquest any d’organitzar una lliga catalana de judoques d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys. La lliga s’ha batejat amb el nom “Judo Crack” i disputa la seva primera jornada aquest diumenge, a partir de les 9 del matí, a la pista poliesportiva coberta de Sant Cugat Sesgarrigues.

Fins el moment són cinc els clubs que han confirmat la presència en aquesta primera cita de la lliga. A banda del Judo Olèrdola, també hi prendran part clubs de judo de Vilafranca, Molins de Rei, Sentmenat i Sabadell. Juanjo Ferré, entrenador del Judo Olèrdola, explicava que la iniciativa va sorgir del club per poder oferir a Catalunya competicions regulars als més petits.(àudio)

S’estima que es reuniran aquest diumenge a Sant Cugat prop de dos-cents judoques. El sistema de competició és molt àgil, garanteix que cada participant tingui tres combats i permet oferir una matinal divertida.(àudio)

Pel club, és important per la formació del judoca oferir com a mínim una competició cada mes.(àudio)

La idea inicial és que la lliga compti amb sis jornades de competició. A cada participant se li puntuarà cada combat per a definir la classificació i tots els infants rebran medalla de participación.

Document Actions