Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Judo Olèrdola reforça el seu compromís amb la Lliga Judo Cracks

El club va promoure aquesta lliga, que aquesta temporada ha comptat amb 5 competicions i una mitjana de 120 participants

dimarts 05 juliol 2016

Aquesta darrera temporada el Club de Judo Olèrdola ha dut a terme una iniciativa encarada als més petits. Davant la carència que hi ha a Catalunya d’activitats per a les categories des de pollet o promesa fins a alevins, més enllà de les jornades que organitzen alguns clubs, iniciava la Lliga Judo Cracks.

Els olerdolencs han participat durant varies temporades a la Lliga Judito que s’ha desenvolupat a la comunitat valenciana, que han creat alguns Clubs per iniciativa pròpia però que a hores d’ara i donat l’èxit que ha suposat, ja compta amb el suport de la Federació Valenciana de Judo i DA.

La lliga Judo Cracks ha estat una sèrie de 5 competicions que ha comptat amb una mitja de 120 nens i nenes participant. Els petits competidors han pogut ampliar els seus coneixements tant esportius con extra esportius. Han conegut el funcionament del reglament de competició, han posat en pràctica allò que van aprenent als seus gimnàs, han mostrat davant de pares i famílies el que aprenen, han conegut i s’han relacionat amb nens i nenes d’altres clubs i han aconseguit els tant desitjats trofeus.

El club considera que “aquesta és la manera de que els nens es coneguin també a ells mateixos i sàpiguen si els agrada o no la competició”.

La categoria aleví està especialment interessada en activitats d’aquest tipus. No es pot obviar la necessitat que tenen aquest esportistes de preparar-se per al següent pas que és infantil i que suposa començar a assistir a Copes d’Espanya, o rànquings.

La iniciativa ha tingut una bona acollida per part de diversos clubs catalans que, no només han volgut participar, sinó que també han col.laborat en l’organització d’alguns dels certàmens: Club Judo Sentmenat, Judo Vilafranca, Judo Pineda, Judo Molins de Rei, Gym Vallès i Judo Tadaima.

També han volgut formar part de l’aventura diverses empreses de la zona que d’una manera o altra han participat:  Embotits Mitjans, McDonals Vilafranca, La Granja pastissers, Carrefour Olèrdola, Transports MBU, NKL Judo i La Caixa. Així com l' Ajuntament d'Olèrdola, Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues i la Diputació de Barcelona.

El Judo Olèrdola assenyala que “la temporada s’ha acabat però la intenció és convertir aquesta Lliga en una trobada anual a la que cada vegada es vulguin afegir més Clubs, més nens, més empreses,... Convertint-se finalment en una cita ineludible i extenent-se arreu de Catalunya”.

Document Actions