Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Judo Olèrdola tanca una excel·lent temporada

L'obtenció de quatre campionats de Catalunya, en categoria aleví, entre els resultats més destacats

dimarts 16 juny 2015

El Judo Olèrdola ha tancat una excel.lent temporada, amb resultats excepcionals si tenim en compte les dimensions del club. I és que fins a quatre membres del club, tots ells de categoria aleví, s’han proclamat campions de Catalunya. Es tracta d’Aira Lázaro, Irene Romero, Eloi Llosas i Nil Colomé. En infantil, Marc  Lázaro va obtenir el subcampionat i també va fer-se amb la medalla de plata la cadet Aina Cornellà. L’entrenador del Judo Olèrdola, Juanjo Ferrer, ens oferia una valoració del tot satisfactòria de la temporada, destacant aquests excel·lents resultats en els campionats de Catalunya.(àudio)

Tenint en compte que en el club hi ha una quarantena d’inscrits i que, d’aquests, només participen en competició una dotzena, el rendiment que ofereix el club en els campionats és molt elevat. Per Juanjo Ferrer, la clau està en el treball i el bon ambient.(àudio)

Els entrenaments del Judo Olèrdola es realitzen tres dies a la setmana: els dilluns, els dimecres i els divendres, a partir de dos quarts de sis de la tarda, al Local Nou de Moja. La primera hora està destinada al grup de 3 a 6 anys. De dos quarts de 7 a les 8 entrenen els infants de 7 a 11 anys. A les 8 es preparen els adults i els qui participen en competicions. Estar al Local Nou permet disposar d’un gran tatami, però tenen la dificultat de no comptar amb vestidors adequats.(àudio)

El Judo Olèrdola manté els entrenaments aquest juny fins aquest divendres, dia 19. Durant el juliol oferirà sessions de preparació de manteniment físic. Les persones que desitgin provar la pràctica del judo ho poden fer sense compromís. Només han d’anar al Local Nou una de les tres tardes que entrena el club.

Escolta l'entrevista a Juanjo Ferrer, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions