Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Local Nou de Moja acull aquest diumenge una de les sessions del Most Festival

A partir de les 11 del matí s’hi podran veure 6 curtmetratges de la secció Collita 2012
“Grenouille d'hiver”, amb Gerard Depardieu, es podrà veure al Local Nou
“Grenouille d'hiver”, amb Gerard Depardieu, es podrà veure al Local Nou

dimecres 07 novembre 2012

 

Tal i com ja va succeir l’any passat en la primera edició del certamen, el Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, el Most Festival, inclou una sessió de projeccions a Olèrdola. Serà aquest diumenge, a les 11 del matí, quan al Local Nou de Moja es podran veure 6 curtmetratges que concorren en la secció competitiva “Collita 2012”.MostOlrdola.jpg

Jordi Canchales, coordinador del Most Festival, explicava que els treballs de cinema del vi i del cava inclosos en “Collita 2012” marquen l’especialització del festival i li donen sentit.(àudio)

La relació de Cine Club Vilafranca amb Olèrdola es remunta al patrocini que oferia l’Ajuntament a una de les seccions de la Mostra de Curtmetratges. La vinculació continua en el Most Festival, que ara organitzen conjuntament Cine Club i Vinseum. La voluntat és la de deslocalitzar el festival amb projeccions arreu del Penedès,  no només a Vilafranca, tal i com explica Jordi Canchales.(àudio)

El programa de diumenge a Moja inclou treballs per a tots els públics, amb documentals, films de ficció i materials corporatius de qualitat.(àudio)


Així, es podrà veure  “Cellers que dansen: Aman” (5'53'' min), una proposta d’Àlex Font que utilitza la videodansa per fer una reflexió abstracta i suggerent sobre els processos de creació del vi a través de l'element comú que té amb l’ésser humà, l'aigua.

Grenouille d'hiver” (17'43'' min) és un curtmetratge amb Gerard Depardieu que recull una emotiva història on l’actor combina les seves dues grans passions, el cinema i el vi.

Serres del Priorat (Wine Credits)”, (1' min) s’ha presentat com una manera dinàmica i entenedora d'explicar la història d'aquest vi mitjançant el llenguatge animat i en tot just un minut.

Amb “Sumiller” (7'29'' min). David Vilaplana s’endinsa amb molt d’humor dins els tasts de vins a domicili.

Fora de concurs però seleccionat per la seva qualitat, la sessió també inclou la producció “Cavasfera” , (17' min) del mateix  Jordi Canchales, on  narra la particular visió del Penedès de Pere Guilera.

I en aquesta matinal de cinema del vi i del cava a Olèrdola tampoc hi faltarà un exemple de treball corporatiu d’alt nivell, amb “Amor Rosa” (4'40'' min)  del celler Berdié

En acabar la projecció s’oferirà una copa de cava als assistents. Per a més informació, tots els detalls de la programació del Festival es poden consultar a http://www.mostfestival.cat/

Document Actions