Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Local Nou de Moja acull dissabte la 3a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola

Es lliurarà el reconeixement “Gent gran amb mèrit” i s’homenatjarà a 7 parelles del municipi que fan 50 anys de casats

dijous 03 maig 2018

L’Ajuntament d’Olèrdola, amb la col·laboració dels tres Casals d’Avis del municipi, organitza per aquest dissabte la 3a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola. Després d’estrenar-se a Sant Miquel i de fer-se l’any passat a Sant Pere Molanta, aquest 2018 la Festa s’ha programat al Local Nou de Moja.

A partir de les 17:30 h començarà la recepció dels assistents, forces d’ells arribats des de Sant Miquel o Sant Pere Molanta en desplaçaments  en autocar que facilita l’Ajuntament. Acte seguit es procedirà a l’acte d’homenatge a les 7 parelles residents a Olèrdola que durant aquest 2018 compleixen 50 anys de casats. A continuació, a proposta dels casals d’avis, s’atorgarà el guardó que distingeix a una persona com a “Gent gran amb mèrit”, en reconeixement a la seva trajectòria de compromís amb el municipi.

La dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Imma Ferret, indica que respecte l’edició de l’any passat no s’introdueixen grans novetats perquè es considera que el format és l’idoni.(àudio)

La 3a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola serà presidida per l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez; i per la regidora de gent gran, Arantxa Torres. En acabar l’acte de lliurament de reconeixement, es podrà gaudir d’un concert d’havaneres a càrrec del grup “Son de l’Havana”.(àudio)

Imma Ferret assenyala que la persona que rebrà el guardó de “gent gran amb mèrit” ha estat proposada pels casals d’avis.(àudio)

Després de l’actuació musical,  un berenar servirà per a cloure una festa que l’Ajuntament promou amb el propòsit “ d’oferir espais de trobada per a la gent gran de tots els nuclis d’Olèrdola  i de reconèixer la seva decisiva contribució al benestar del municipi.”

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions