Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Local Nou de Moja s’omplia dissabte a la tarda amb el Carnaval Infantil

Els infants van gaudir disfressats d'aquest acte organitzat per la Comissió de Festes
Moment del Carnaval Infantil, aquest dissabte
Moment del Carnaval Infantil, aquest dissabte

dilluns 23 febrer 2015

Perquè els infants s’ho passin bé no són necessaris masses artificis. Dissabte a la tarda això va quedar ben palès en el Carnaval Infantil de Moja. Infants i les seves famílies, la majoria de Moja, van omplir el Local Nou per a gaudir d’aquesta activitat organitzada per la Comissió de Festes. Aquest any s’optava per un format més senzill i no es va oferir cap actuació en directe. Amb confeti, berenar, música festiva i la companyia dels amics, els més petits van passar una molt bona tarda de festa. En el Local Nou els més petits lluïen moltes disfresses, però es detectaven pocs canvis temàtics respecte carnavals anteriors. Hi predominaven els superherois entre els nens i les princeses en les nenes.

Lucas Ramírez, membre de la Comissió de Festes, es mostrava satisfet perquè una vegada més el Carnaval Infantil havia reunit a molta gent. Els organitzadors van refermar que “la festa la fan els infants”.(àudio)

Des de la Comissió de Festes tenen el propòsit de mantenir festes com les del Carnaval Infantil, perquè són activitats que es poden oferir al poble i que agraden a tothom. (àudio)

Gairebé sense temps per reposar, la Comissió de Festes ha tombat pàgina del Carnaval i ja prepara per aquesta mateixa setmana una nova activitat al Local Nou. Serà un concert “de cinema musical” amb l’escola de música de Vilafranca “Clau de Sons”.(àudio)

El concert inclourà la projecció d’imatges de pel.lícules. L’activitat s’ha programat diumenge a les 6 de la tarda i el preu de l’entrada és de 5 euros, amb coca i cava pels assistents en finalitzar.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions