Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El local Rossend Montané de Sant Miquel acull el XIVè Obert d’escacs de Vilafranca 2023

Es disputa els divendres fins el 6 de juny i reuneix a 53 jugadors federats

dilluns 17 abril 2023

El local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola acull el XIVè Obert d’escacs de Vilafranca 2023. El torneig es disputa fins el 2 de juny en vuit jornades diferents, els divendres, a partir de dos quarts de 10 de la nit. Pel 9 de juny s’ha programat l’acte d’entrega de trofeus i un torneig de ràpides.

El local de Sant Miquel ja havia estat escenari de competicions d’escacs, en la modalitat de partides ràpides, dins dels actes d’Olèrdola amb la Marató. Però aquesta és la primera vegada que aquest equipament municipal d’Olèrdola acull un torneig de partides de 90 minuts més 30 segons d'increment per cada jugada per jugador i homologat per la Federació.  A l’Obert s’hi han inscrit 53 jugadors federats de l'Alt i Baix Penedès, Anoia, Garraf i Baix Llobregat, amb algun participant provinent d’altres comarques.

L’Obert l’organitza el Club d’Escacs de Vilafranca, amb la col·laboració de la Societat La Lleialtat i de l’Ajuntament d’Olèrdola. L'anterior edició es va jugar el 2019. Del 2020 al 2022 no es va poder jugar a causa de la pandèmia. 

Document Actions