Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El MAC Olèrdola acull l’exposició itinerant «Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix»

La mostra estarà a Olèrdola fins el 30 d'octubre i descobreix els secrets d’aquests espais protegits

dijous 09 juny 2022

Amb la serralada Litoral Catalana, d’una banda, i el mar de l’altra, els parcs representen un espai protegit amb uns valors ecològics i culturals excepcionals.  Per mostrar-los, sota l’organització de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, s’ha produït l’exposició itinerant “Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix» que ara es pot veure a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia des del passat 29 de maig i fins el proper 30 d’octubre

L’exposició itinerant «Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix» està formada per 10 plafons muntats en bastidors de fusta i està produïda amb materials i tintes sostenibles.

Incorpora tres nivells de lectura –vehiculats per un personatge narrador– i un ventall d’elements gràfics on destaquen les il·lustracions naturalistes i els interactius no digitals. Presenta recursos com una passejada audiovisual, propostes de participació, objectes mòbils i ambientació aromàtica.

L'exposició es destina, sobretot, a un públic familiar i escolar (EP i 1r cicle ESO). Es podrà veure en horari d'obertura d'atenció al públic del Castell d'Olèrdola.

19.000 hectàrees de 13 municipis

Les administracions que gestionen els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix tenen cura de més de 19.000 hectàrees de 13 municipis: Avinyonet del Penedès, Begues, Castelldefels, Gavà, Olesa de Bonesvalls, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú (Parc del Garraf), Canyelles i Olèrdola (Parc d’Olèrdola) i Castellet i la Gornal i Santa Margarida i els Monjos (Parc del Foix).

Document Actions