Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El MAC Olèrdola estableix un nou horari d'obertura de l'aparcament per evitar botellots

A partir de l’1 de juny, l’horari de l’aparcament superior coincidirà amb l’horari d’obertura del conjunt monumental. Dilluns restarà tancat.

dijous 26 maig 2022

 El conjunt d’Olèrdola disposa de dos estacionaments públics, un per a vehicles de dues i quatre rodes (amb horari limitat) i un per a autocars (amb horari il·limitat).

Davant els continuats atacs de vandalisme i especialment per l’ús inadequat de l’espai per a fer botellots, els quals generen un gran volum de brutícia i deixalles, el MAC ha pres la decisió d’establir un horari d’obertura i tancament de l’aparcament superior. La mesura s’aplicarà a partir de l’1 de juny.

La responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, Núria Molist, ha explicat a Canal 20-Ràdio Olèrdola que limitar l’accés a l’aparcament era una mesura  que feia temps que valoraven. L’han acabat prenent per evitar vandalisme i brutícia.(àudio)

Des del Museu es confia que aquesta mesura contribuirà a una millor preservació de l’espai patrimonial, tant natural (Parc d’Olèrdola) com cultural (MAC-Olèrdola).

A l’aparcament superior es podrà seguir accedint, a peu o amb bicicleta, i des d’allà anar  a camins com el vial que condueix al Pla dels Albats o vers la urbanització Daltmar. També s’hi pot accedir des del mateix pàrquing inferior.(àudio)

Per aquells esdeveniments i/o actes programats amb horaris fora de l'habitual, el pàrquing restarà obert fins la finalització de l'acte.  

L’horari d’obertura i tancament coincidirà amb el del conjunt monumental. Des de l’1 de juny al 30 de setembre, de 10 del matí a 8 del vespre; des de l’1 d’octubre al 15 de desembre, de 10 a 17:30h; del 16 de desembre al 28 de febrer, de 10 a 16:00h; i de l’1 de març al 31 de maig, de 10 a 17:30h. I els dies festius de Setmana Santa, de 10 a 19:00h. Dilluns restarà tancat

 

 

Galeria d'Imatges

Aparcamentlimitat2.jpg

Document Actions