Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Fèlix captiva i diverteix en la seva actuació a la Festa Major de Moja

Ha estat una de les propostes que més bones sensacions ha deixat abans d’afrontar aquest cap de setmana els actes centrals de la Festa

divendres 26 juliol 2019

 

La màgia que va desplegar el mag Fèlix, aquest dimecres a la nit a la rambla Pau Casals de Moja, va atrapar i divertir al nombrós públic que seguia aquest espectacle inclòs en la programació de la Festa Major de Moja.

El Mag Fèlix no va deixar d’interactuar amb el públic, fent-lo partícip a dalt de l’escenari en molts moments de l’espectacle.

La Comissió de Festes subratlla que el públic, tan menuts com grans, s'ho va passar molt bé “i ens feien coneixedors de les seves grates impressions, tot expressant-nos fins i tot que se'ls hi havia fet curt i que s'havien quedat amb ganes de més”. Els organitzadors estan “summament contents tant per la rebuda dels presents en aquest tipus d'espectacle familiar com per les valoracions positives que ens contagiaven els assistents”. 

Aquest acte anava lligat amb els tiquets del programa, vàlids pels membres d'un únic nucli familiar, i s'oferien catànies a l'entrada perquè els assistents les poguessin degustar tranquil·lament durant l'acte.

Abans de la màgia, per la tarda el Local Nou va acollir el 5è Torneig de tennis taula i la novetat del torneig de Beyblade Burts. La participació va ser menys nombrosa que en les darreres edicions i en acabar l’entrega de premis es va oferir berenar als inscrits.

Document Actions