Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Lari avança que aquest dissabte oferirà a Moja el seu espectacle “més gamberro”

En una entrevista a Canal 20 indica que “Una nit amb el Mag Lari” és el show on més interactua amb el públic

divendres 13 juliol 2018

L’espectacle que oferirà a Moja aquest dissabte el Mag Lari estarà ple d’humor i d’interacció amb el públic. Així ho ha avançat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola el mateix Mag Lari, que assenyalava que “Una nit amb el Mag Lari” és el show on s’ha permès més llicències en la seva relació amb el públic durant l’espectacle. El Mag Lari no dubtava en qualificar la proposta com el seu espectacle “més gamberro”.(àudio)

Recordem que el Mag Lari actua aquest dissabte a les 20:00h, al Local Nou de Moja, en un esdeveniment que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola.

Amb l’espectacle ”Una nit amb el Mag Lari”, l’Ajuntament inicia al municipi la programació regular d’espectacles professionals de primer nivell, amb l’ànim d’acostar cultura i entreteniment de qualitat als veïns d’Olèrdola sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi.

En aquest cas, el Mag Lari commemora els seus 25 anys dalt dels escenaris amb un show per a tots els públics, ple d’aparicions, canvis de vestuari, jocs de llums i efectes especials que es compaginen amb una acurada selecció musical.

Les entrades es poden adquirir en els establiments del municipi durant aquest divendres i al mateix Local Nou durant el dissabte i moments abans de l’inici de l’espectacle.

Pots escoltar l’entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola al Mag Lari clicant aquí.

L’entrevista realitzada per Armand Beneyto s’emet en el programa “Amb qui parlem”, el dissabte a les 6 de la tarda.

Document Actions