Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Lari desplega el seu impactant espectacle al Local Nou de Moja

Màgia espectacular, humor i participació del públic marcaven l’estada a Olèrdola d’“Una nit amb el Mag Lari”

dilluns 16 juliol 2018

El Mag Lari va oferir un impactant espectacle, carregat d’humor i de participació, en la seva actuació aquest dissabte al Local Nou de Moja. El Mag Lari va tornar a evidenciar la seva capacitat de connexió amb el públic i en el cas d’Olèrdola no va deixar passar l’oportunitat de fer-ho des de l’humor, amb bromes sobre la rivalitat entre nuclis.MagLari2.jpg

Entre el públic hi havia veïns d’Olèrdola, però també de localitats properes com Vilafranca i Vilanova, així com  turistes d’origen holandès i mexicà. La implicació del públic va ser una de les constants de l’espectacle, incloent la participació en algun moment de l’alcalde, Lucas Ramírez, i de la regidora de cultura, Arantxa Torres.

L’assistència de públic va estar per sota de les expectatives. Amb tot, els mateixos membres de l’equip del Mag Lari van llorar les prestacions del Local Nou i la seva idoneïtat per acollir propostes polivalents. Entre els assistents també eren comuns els comentaris elogiosos i les mostres de suport per  a seguir programant a Olèrdola espectacles de qualitat per estalviar-se desplaçaments a Barcelona.

Document Actions