Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Solidari de Moja ha donat la seva recaptació a Creu Roja de l’Alt Penedès

La roba i joguines recollides seran lliurades a Caritas i els llibres a la biblioteca de l’escola Circell
Les promotores del Mercat Solidari amb el comprovant d'haver lliurat la recaptació a Creu Roja
Les promotores del Mercat Solidari amb el comprovant d'haver lliurat la recaptació a Creu Roja

dijous 17 març 2016

El grup de veïnes del poble de Moja que organitzen el Mercat Solidari de Nadal ha lliurat a Creu Roja de l’Alt Penedès la recaptació obtinguda. Es tracta de 283 euros amb 60 cèntims, una quantitat inferior a l’assolida en l’edició anterior, en bona part degut a que durant el mateix dia del Mercat Solidari, el 13 de desembre, també  Moja acollia activitats solidàries vinculades amb la Marató de Tv3. Ho explicava una de les promotores del Mercat Solidari, Anna Molero, que explicava que havien optat per Creu Roja pel seu compromís solidari.(àudio)

El Mercat Solidari consistia en posar a la venda a molt bon preu productes cedits pels veïns. La roba i les joguines que es van rebre i no es van vendre seran lliurades a Caritas i els llibres  a la biblioteca de l’escola Circell de Moja.(àudio)

Després de dues edicions fetes, les organitzadores del Mercat Solidari han refermat la seva voluntat de seguir promovent la iniciativa. Pe la tercera edició miraran de triar una data que no coincideixi amb altres esdeveniments solidaris al poble.(àudio)

Els productes es lliuraven a Queviures Sílvia,que actuava com a punt de recepció del material que cedien els veïns.

Escolta l'entrevista a Anna Molero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions