Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carles Parellada obre dimarts el cicle de xerrades que organitza l’AMPA de l’escola Circell

Parellada oferirà la xerrada “Escola i família: acompanyar el desenvolupament i benestar dels infants”
Carles Parellada
Carles Parellada

dijous 12 novembre 2015

Amb el propòsit de facilitar eines a les famílies per a realitzar en millors condicions la seva funció educativa, l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza per aquest curs el cicle de xerrades “Cercle obert en educació”. Gràcies a aquesta iniciativa, un cop al trimestre, experts de primer nivell en diferents àmbits educatius oferiran sessions a Olèrdola, obertes a tothom i gratuïtes. Eva Torralba, presidenta de l’AMPA, destaca que es tracta d’una activitat pensada per a oferir suport a les famílies.(àudio)

Dimarts de la setmana que ve, 18 de novembre, obre el cicle el mestre i terapeuta Carles Parellada. Serà a les 6 de la tarda, al gimnàs de l’escola Circell, amb la xerrada“Escola i família: acompanyar el desenvolupament i benestar dels infants”.

Parellada és mestre, psicomotricista, terapeuta sistèmic, codirector i docent de les formacions d’Educació Sistèmica Multidimensional a l'Institut Gestalt de Barcelona, a la UAB a Bellaterra, a la URV de Tarragona i a la UdG de Girona. És autor d'articles i llibres diversos al voltant de l’educació.

En la xerrada es plantejarà com es poden ajudar i acompanyar els  fills en el seu aprenentatge, així com quines eines i recursos poden utilitzar les famílies per fomentar el benestar dels  infants a casa i a l’escola des d’una perspectiva sistèmica. De la mà de Carles Parellada, es podran compartir en aquesta trobada inquietuds i experiències amb l’objectiu de millorar la relació de confiança amb els fills.

Eva Torralba assenyala que caldrà inscripció per a poder organitzar el servei de canguratge, també gratuït, que l’AMPA ofereix per a facilitar que les famílies piuguin assistir a la xerrada. (àudio)

Cal fer inscripció prèvia al correu ampaescolacircell@gmail.com.

Torralba posa l’accent en què el cicle permet que els veïns del municipi puguin tenir a l’abast seu, sense desplaçaments fora d’Olèrdola, una oferta de xerrades d’alta qualitat.(àudio)

La segona xerrada del cicle “Cercle obert en educació” s’ha programat el proper 18 de febrer i comptarà amb Rosa Rabbani. El cicle el tancarà aquest curs un taller vivencial, el 13 d’abril, amb Arantxa Palanca.

Escolta l'entrevista a Eva Torralba, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions