Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mogenc Jordi Castellví explica la seva experiència a Vancouver com a doctorant al Penedès en Xarxa

A l’entrevista, Castellví parla de la seva investigació de doctorat, el pas per la universitat British Columbia i de la ciutat de Vancouver
Jordi Castellví
Jordi Castellví

dilluns 22 juliol 2019

 

L’espai de viatges del magazín radiofònic Penedès en Xarxa d’estiu, ha comptat aquesta setmana amb l’experiència del veí de Moja Jordi Castellví. Més enllà dels viatges per plaer, l’espai ha volgut donar veu a com és descobrir una ciutat o un país anant-hi per feina o per estudis enlloc de fer-ho per vacances.

Castellví, actualment professor a la Facultat d’Educació de la UAB, explica el seu pas per la universitat de British Columbia, a Vancouver, al Canadà, en una estada de tres mesos aquest 2019 en la qual va rebre formació sobre l’anàlisi de dades i la seva interpretació en investigacions com la seva. L’estada forma part del seu projecte de recerca del doctorat que està duent a terme sobre com es desenvolupa el pensament crític dels nens i nenes al cicle superior de Primària.

Jordi Castellví parla del seu dia a dia a Vancouver, de les dificultats o els reptes d’arribar a viure a una nova ciutat. El mogenc la descriu com una “ciutat amable”, amb un clima més càlid que la resta del país, alhora que ens parla del paisatge, la seva gent i altres indrets propers que va poder visitar.

L'entrevista completa es pot recuperar al podcast del programa que facilita Ràdio Vilafranca. 

Document Actions