Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mojatast obre aquest dissabte un trimestre ple d’activitats organitzades per l’Ateneu Mogenc

La presidenta de l’entitat, Elsa Vila, subratlla que amb propostes consolidades com la fira gastronòmica es busca “fer poble”

dijous 26 setembre 2019

 

Les dues edicions fetes fins ara han confirmat l’encert de l’Ateneu Mogenc a l’hora d’organitzar el Mojatast. Aquesta fira gastronòmica local que se celebra aquest dissabte a la plaça de l’Església, en horari de 7 de la tarda a les 10 de la nit, arriba a la seva 3a edició del tot consolidada i creixent en continguts, tal i com destaca la presidenta de l’Ateneu Mogenc, Elsa Vila.(àudio)

La fira combina zona de degustació , zona de joc per a totes les edats i música en directe. Hi haurà uns tiquets base de degustació (al preu de 7€) que inclouran: una beguda, un aperitiu, dues tapes i postres. Hi haurà també tiquets de repetició (a 2€) de qualsevol dels producte oferts. El primer tiquet de repetició serà gratuït pels socis de l’Ateneu.

Aquest any s' amplien els establiments col·laboradors del municipi, amb la presència de Caves Hill, Celler Cooperatiu de Moja, Alemany i Corrio, Cal Mitjans, tapes cuinades per Josep Maria Neyra, Forn Rius, La Granja i Euroselecció. Hi haurà taller de circ de la mà de “Viu i Riu” i de 7 a dos quarts de 9 actuarà Interplay quartet, format per Leo Tejedor (guitarra), Gabi Ardèbol (saxo tenor), Ricard Parera (bateria) i Txema Riera (orgue hammond). (àudio)

El Mojatast obre un trimestre ple d’activitats organitzades per l’Ateneu Mogenc fins acabar l’any 2019. Són una quinzena de propostes ben variades que tenen el propòsit, com persegueix el Mojatast, de “fer poble”.(àudio)

 En cas de pluja, el Mojatast es traslladaria a l'interior del Local Nou.

Escolta l'entrevistes a Elsa Vila, reslitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions