Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mojatast reunia 400 persones aquest dissabte al Local Nou

La majoria d’existències de tapes es van exhaurir

dilluns 26 setembre 2022

Cansats per tota la feinada realitzada, però molt contents amb el resultat. Així estaven els membres de l’Ateneu Mogenc després de constatar l’inqüestionable èxit de participació que assolia aquest dissabte al vespre la 4a edició del Mojatast. La majoria de tapes que es van oferir es van exhaurir i s’estima que pel Local Nou hi van acabar passant prop de 400 persones, xifra que superava les previsions dels mateixos organitzadors.

Per l’Ateneu Mogenc els dies previs van estar carregats d’imprevistos que van haver d’afrontar i resoldre.  Davant l’amenaça de pluja, dijous es va decidir  traslladar la fira al Local i assegurar així  poder-la realitzar. Dissabte al vespre, en veure que la previsió ja no marcava pluja es va decidir  muntar els jocs gegants a la Rambla Pau Casals, davant del Local. L’activitat es va realitzar amb normalitat fins que hi va haver la llum solar, però per una avaria no es va poder disposar d’enllumenat públic a la zona durant aproximadament una hora. Però els nens ho van resoldre i van seguir jugant a la llum de les llanternes.

L’oferta musical en directe també va registrar un imprevist. Per un problema de salut als Gina & The Tonics ,a 48 hores del Mojatast , l’Ateneu es va veure obligat a canviar de grup. La vetllada va ser amenitzada finalment  per The Spinoff + Coty, oferint una gran qualitat artística. 

L’Ateneu ja està pensant en com millorar certs aspectes i com innovar algun dels continguts de la fira gastronòmica. L’entitat vol agrair als participants la seva assistència perquè “sense ells el MOJATAST no tindria sentit ni èxit”.  També volen donar les gràcies als assistents per la seva paciència, pels moments d'aglomeració en què es van acabar amb les existències de taules disponibles i la gent va esperar pacientment.

Document Actions