Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Molanta celebra aquest divendres amb un sopar els seus 50 anys d’història

Durant el sopar es preveu estrenar l’himne del CFP Sant Pere Molanta, obra de Paton Soler
El Molanta presentava el mes passat els actes del seu 50è aniversari
El Molanta presentava el mes passat els actes del seu 50è aniversari

dimarts 25 novembre 2014

Un acte que reculli “esperit de poble”. Així vol el CFP Sant Pere Molanta que sigui el sopar de celebració del seu 50è aniversari, programat aquest divendres a la nit a la sala de la Societat Principal-Unió. I pels continguts definits per l’acte i l’assistència confirmada, aquest propòsit de ser un esdeveniment que vagi més enllà del club ja està assolit. Un dels integrants de la comissió organitzadora dels actes del cinquantenari, Josep Mir, explicava que ja són prop de 160 les persones que han confirmat la seva assistència. Hi haurà la presència de jugadors i exjugadors de diferents etapes del club, membres de les juntes directives de l’entitat en aquestes cinc dècades, així com l’aportació d’entitats del poble com el grup de teatre “El Folre” o la coral.(àudio)

L’acte també preveu comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, així com un representant de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat. Josep Mir també indicava que s’espera la presència de la màxima autoritat municipal i afegia que, pels vincles amb el club, el bisbat també estarà representat a través del diaca de Sant Pere Molanta.(àudio)

Un dels atractius del sopar serà l’estrena de l’himne del Sant Pere Molanta, obra del cantautor penedesenc Paton Soler.(àudio)

El Molanta preveu organitzar actes de commemoració del seu mig segle de vida fins el proper 24 de juny. Pel mes de gener es prepara una jornada de maridatges amb el protagonisme dels productes de proximitat del poble. També es preveu la plantada de 50 arbres, un per cada any d’història del club. Altres activitats que es planifiquen fer són un  partit destacat pel final de temporada i una xerrada, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol.

Escolta l'entrevista a Josep Mir, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions