Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Molanta celebra el seu 50è aniversari amb la complicitat d’entitats i l'ànim de “fer poble”

Un dels actes destacats serà el sopar commemoratiu, programat pel 28 de novembre
Membres de la comissió d'aniversari, amb el president del club, Jaume Arnan, i el cava commemoratiu
Membres de la comissió d'aniversari, amb el president del club, Jaume Arnan, i el cava commemoratiu

dijous 23 octubre 2014

El Club de Futbol Parroquial Sant Pere Molanta està d’aniversari. Aquesta temporada ha arribat als 50 anys i per a celebrar-ho s’han programat propostes fins el proper mes de juny, amb una àmplia diversitat d’actes que aniran més enllà de l’àmbit esportiu. Una comissió del cinquantenari del club presentava aquest dilluns en roda de premsa les primeres activitats organitzades, que inclouen també propostes de caràcter lúdic i cultural. I és que, com definia un dels membres de la comissió organitzadora, Josep Mir, la voluntat és la de celebrar l’aniversari “amb tot el poble”. És per això que s’ha buscat la complicitat d’entitats de Sant Pere Molanta, que faran la seva aportació a la celebració del mig segle d’història del Molanta.Molanta2.jpg

La primera de les accions vinculades amb l’aniversari ja es va viure durant la passada Festa Major, amb la inauguració d’una exposició permanent al Local Molantenc sobre la història del Molanta. La mostra inclou una àmplia varietat de material gràfic, un documental i està oberta a rebre més records i fotografies per millorar-la.

Pel mes de gener es preveu celebrar la festa de l’arbre del 50 aniversari, amb la plantada de 50 arbres al Parc Comarcal d’Olèrdola comptant amb la col.laboració dels Amics de la Font del Cuscó.

Un dels centres de l’aniversari es viurà al proper 28 de novembre, amb un sopar que preveu reunir a tota la família del Molanta, incloent exjugadors i membres de juntes directives de tots els temps. Tot i que per necessitats d’aforament el lloc es podria canviar, la intenció es celebrar aquest sopar al Local de la Societat. Durant la vetllada es preveu estrenar l’himne del Molanta, que està preparant la Coral de Sant Pere Molanta, acabada de néixer. També es comptarà amb les col·laboracions de la Colla de Gegants, del Grup de Carnaval, del grup de teatre El Folre, del Grup de Joves i de la Societat Principal-Unió. Durant el sopar es lliuraran records al màxim golejador de la història del club i al jugador que més partits ha jugat. També es reconeixerà la feina feta pels membres de la junta fundadora, es lliurarà un record al millor preparador físic de la història del club i es significarà el paper decisiu de mossèn Fèlix en els inicis del club i en l’adequació del camp de futbol en terrenys del Bisbat.

Dins d’aquest polifacètic aniversari també s’ha planificat fer un maridatge amb productes del poble, combinant vins i caves amb les menges de qualitat del restaurant La Posada de Sant Pere Molanta.

Tampoc hi falta en aquest aniversari el cava commemoratiu. Es tracta d’una edició especial feta per l’ocasió a càrrec dels cellers Carol-Vallès, de Can Cartró.

Les activitats relacionades directament amb el futbol també tindran el seu espai en la celebració de l’aniversari, però encara estan pendents de confirmar-se. Es preveu convocar una xerrada que pugui comptar amb el president de la Federació Catalana de Futbol o bé amb el seleccionador català. També s’està treballant per oferir un partit atractiu de futbol. Entre les propostes que s’apunten hi ha la de poder gaudir de la selecció Catalana o bé jugar un partit contra del Sabadell.

Una forma de fer visible aquest aniversari ja es viurà aquest diumenge, durant la 14a Trobada de Gegants que es farà a Sant Pere Molanta. I és que la Griselda i en Pere Moranta lluiran samarretes del Molanta per recordar que el club celebra 50 anys “fent poble, municipi i comarca”.

Escolta la intervenció de Josep Mir en la roda de premsa de presentació, enregistrada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

Document Actions