Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Molanta organitza per Festa Major una exposició sobre el seu 50è aniversari

El club també disputa un triangular de qualitat, el divendres a partir de les 18:00h, amb Vilafranca i Vilanova

dimarts 12 agost 2014

Aquesta temporada 2014-15 és la temporada del cinquantenari del Club de Futbol Parroquial Sant Pere Molanta. L’entitat no ha deixat passar per alt un aniversari tan assenyalat i ja ho comença a celebrar per aquesta Festa Major. Ho fa mostrant la seva història. I és que durant els dies de la Festa, del 14 al 17 d’agost, es podrà veure al Casal Molantenc una exposició que permetrà fer un recorregut per aquests 50 anys de trajectòria del club. El president del Molanta, Jaume Arnan, recordava que ara fa tot just 50 anys un grup de joves estaven a punt de començar a disputar els primers partits federats del club, el setembre de la temporada 64-65.(àudio)

Bona part del material utilitzat per a realitzar l’exposició ha estat aportat per Pere Sadurní. La mostra inclou material gràfic des dels inicis del club fins a l’actualitat i permet resseguir curiositats com l’intercanvi  de missatges amb el FC Barcelona pel fitxatge d’un jugador del Molanta. Arnan anunciava que es preveu que durant tota la temporada es vagin organitzant actes ben variats per commemorar el 50è aniversari del club.(àudio)

El dinamisme del Molanta per aquesta Festa Major va més enllà de l’exposició.Com és habitual, també organitzen del triangular de Festa Major-Memorial Jordi Petit. Serà divendres 15 d’agost, a partir de les 6 de la tarda, amb la participació del Vilafranca, de 3a Divisió;  el Vilanova, de 1aCatalana i el Molanta, que està pendent del recurs presentat davant el Tribunal Català de l’Esport i encara manté esperances d’estar a 2a Catalana. (àudio)

El triangular el començar a les 6 el Sant Pere Molanta  jugant contra el Vilanova. Acte seguit, el Vilafranca s’enfrontarà primer al perdedor i , en acabar, al guanyador del primer partit.

Per Arnan, un dels trets distintius del club en aquests anys de trajectòria és que ha intentant sempre prioritzar el grup i la qualitat humana.(àudio)

El president del Molanta també saludava que el Grup de Joves assumís el repte d’organitzar la Festa Major. Per Arnan, això “il·lusiona” als més veterans i és “el millor que li podia haver passat” a la Festa Major.

Escolta l'entrevista a Jaume Arnan, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions