Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Most Festival també s’ha tastat a Olèrdola

Una trentena de persones assistien a la projecció de 6 treballs que participaven en la secció “Collita 2012”
La projecció finalitzava amb una degustació de cava i formatges
La projecció finalitzava amb una degustació de cava i formatges

dilluns 12 novembre 2012

 

El Most Festival, el festival internacional de cinema del vi i el cava, també s’ha pogut tastar al nostre municipi. Diumenge, dia de cloenda del Festival, es va projectar al Local Nou de Moja sis treballs que participaven en la secció Collita 2012. Eren treballs que es dedicaven a mostrar aquesta cultura vitivinícola des de la ficció, el documental o assumint apropaments més arriscats. El segell comú era la qualitat.

A la trentena d’assistents els va causar una grata impressió el conjunt dels treballs que es van poder visionar :"Cellers que dansen: Aman";  "Grenouille d'hiver", que va obtenir el premi de ficció del festival i està protagonitzada per Gerard Depardieu ;   "Serres del Priorat (Wine Credits)",  "Sumiller", "Cavasfera" i "Amor Rosa".

Goretti Martínez, de la Junta de Cine Club Vilafranca, explicava que el Local Nou era un espai ideal per a fer una projecció del Most Festival i recordava la implicació de l’Ajuntament d’Olèrdola ara amb el Festival Most i abans amb el patrocini d’una secció de la mostra de curtmetratges.(àudio)

Entre els assistents a la projecció hi havia Àlex Font, realitzador de dos dels sis treballs que es van poder veure: “Cellers que dansen” i “Amor Rosa”. Font està “encantat” amb un festival com el Most i subratllava la necesitat de mostrar a través de l’art una experiència sensitiva com la vinculada al món del vi i el cava. (àudio)

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, posava l’accent en la qualitat i diversitat dels treballs i indicava que des de l’Ajuntament es participava en el Most com a mostra de suport a les entitats que el coorganitzaven, Cine Club i Vinseum. (àudio)

Des de l’Ajuntament s’ha valorat que, si bé l’assistència de veïns en la sessió de diumenge va ser testimonial, la participació al Most era una forma de projectar el municipi gràcies a la difusió del festival i de la presència de públic vingut d’altres punts de la comarca.

 

Entrevistes del Most Festival a Olèrdola, accedint des d'aquí

Document Actions