Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Most Festival torna a Olèrdola

Divendres es projecte a Sant Miquel “La part des anges”, un documental sobre el relleu generacional en el sector del vi

dimarts 11 novembre 2014

Olèrdola torna a estar present en el Most Festival de cinema. Aquest any, el de la 4a edició del certamen, amb una projecció a Sant Miquel d’Olèrdola. Serà aquest divendres, a les 10 de la nit, quan al local social Rossend Montané es podrà veure el documental "La part des anges", dins la secció Collita 2014 del Festival.

Jordi Canchales, productor del Most Festival, explicava que el vincle d’Olèrdola amb el Festival respon a la voluntat de descentralitzar el certamen.(àudio)

“La part des anges” és un retrat panoràmic de quatre vinaters francesos molt joves que no s’arronsen davant de les dificultats i lluiten per fer bons vins, amb una manera de pensar i viure que barreja tradició i modernitat. S’ha presentat com un documental que reflexiona sobre el relleu generacional en el sector del vi i sobre les inquietuds de la gent jove que ha apostat per la vinya i el vi com un projecte personal i apassionat, més enllà de les dificultats econòmiques i l’estandardització del vi. Canchales explica que es tracta d’un dels “grans títols” del festival.(àudio)

Marie Renucci és la directora i coautora del guió, juntament amb Julie Gouveia

El preu de l’entrada és de 4,5 € (3 € amb descompte) i acabada la projecció, hi haurà  degustació pels assistents.(àudio)

Els socis de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel tenen entrada gratuïta fins exhaurir-se les invitacions facilitades per l’organització.

Escolta l'entrevista a Jordi Canchales, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Tota la informació del Festival, aquí

Document Actions