Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El moto-esmorzar “Ocktoberfest” reuneix a més d’un centenar de Harleys a Moja

Èxit organitzatiu i de convocatòria d’aquest esmorzar, ofert a base de cerveses i frankfurts
La Rambla Catalunya de Moja es va omplir de Harley's
La Rambla Catalunya de Moja es va omplir de Harley's

dilluns 29 octubre 2012

 

 

Gairebé la totalitat de la Rambla de Catalunya de Moja es va convertir diumenge en un gran aparador a cel obert de motos espectaculars. S’hi celebrava la primera edició del moto-esmozar “Oktoberfest”. Una iniciativa de dos veïns de Moja i d’un veí de Vilafranca que va reunir a amants de la motocicleta,  la majoria conductors de Harley Davidson, per esmorzar frankfurts i cerveses.

Més d’un centenar de motocicletes van restar aparcades mentre els seus conductors i acompanyants esmorzaven, des de les 10 fins prop de la una del migdia. La gran quantitat de motos va despertar l’interès de veïns de totes les edats. Entre els participants, hi regnava la germanor, enmig de música de rock and roll. La característica caçadora negra de cuir, amb l’emblema del Harley Davidson Club de Catalunya en la majoria de casos, distingia als participants d’aquest moto-esmorzar.

Gualbert Carrasco, membre del Harley Davidson Club de Catalunya, felicitava als organitzadors per l’èxit d’assistència, tenint en compte que es tractava de la primera edició.(àudio)

Pels organitzadors i participants, aquest tipus de trobades també són una manera de desmuntar prejudicis sobre el col·lectiu que va en moto. (àudio)

Per les seves dimensions, entre les motos participants en la trobada una  de les que va cridar més l’atenció va ser la del mateix Gualbert Carrasco: una “choper” sueca de tres metres de longitud feta a mida.

També hi van participar motos clàssiques de més modesta cilindrada, incloent un grup de vespinos que s’apropaven a la relíquia.

Un dels organitzadors, Rafa Urbano, es mostrava satisfet per l’èxit obtingut i  explicava que s’havien esgotat els 200 frankfurts d’importació i els 120 litres de cervesa encarregats.(àudio)

Com a veí de Moja, per Rafa Urbano era important que el poble també gaudís del moto-esmorzar podent apreciar la gran quantitat de motos que es van aplegar aquest diumenge al poble. L’èxit fa que ja es doni per fet que hi haurà una segona edició.(àudio)

A la trobada hi van participar membres del Harley Davidson Club vinguts d’arreu de Catalunya, que també expressaven haver-se sentit sorpresos per l’èxit de convocatòria d’aquest primer moto-esmorzar “Ocktoberfest” de Moja.

Document Actions