Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El músic penedesenc Roger Subirana col·labora amb entitats d’Olèrdola

Aquest dissabte ofereix un concert a les caves Martin Soler, a partir de les 6 de la tarda

dijous 26 juny 2014

El músic penedesenc Roger Subirana col·labora en diferents iniciatives ciutadanes a la nostra comarca. Entre aquests vincles cal situar també la seva relació amb els Diables i el Drac de Moja. Ell ha cedit la música per a diferents muntatges promocionals i accions davant el públic que han elaborat tant els Diables com el Drac. El mateix Roger Subirana explicava que aquesta col·laboració desinteressada parteix de l’amistat que manté amb el cap de colla del Drac de Moja.(àudio)

Roger Subirana és compositor de música instrumental i fonètica. Ha editat 8 cd’s, el darrer amb el títol “XII”. Entre els premis i reconeixements que ha obtingut, cal destacar el d’haver estat guanyador en els Jamendo Awards (2011) com a millor artista de World Music i la nominació l’any passat als  Hollywod Music in Media Awards de Los Ángeles. Roger Subirana indicava que els conceptes “instrumental i fonètica” són els dos trets que millor defineixen la música que elabora.(àudio)

Qui desitgi conèixer en un format molt atractiu la música de Roger Subirana en directe té l’opció de fer-ho aquest dissabte. A partir de les 6 de la tarda ofereix un concert a les caves Martín Soler, a Font-Rubí. Es tracta d’un espectacle que serà “multimèdia i multisensorial”.(àudio)

Per a més informació del concert, les persones interessades poden posar-se en contacte al telèfon 93 89882 20 o bé a la web cavamartinsoler.com

Escolta l'entrevista a Roger Subirana, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions