Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El musical Bruna enlluerna Moja

Prevista per la Festa Major d’Hivern, la funció va ser reprogramada i s’oferia diumenge al Local Nou enmig d’una gran resposta de públic

dimarts 08 febrer 2022

El musical “Bruna” va captivar als 160 espectadors que diumenge a la tarda el van poder veure al Local Nou de Moja. La funció inicialment estava prevista dins dels actes de la Festa Major d’Hivern, però per la pandèmia es va haver d’ajornar i ser reprogramada tres setmanes després. Els comentaris de valoració del públic eren entusiastes davant aquesta proposta de teatre musical que reivindica la història de la nostra gent gran. Ingrid Gras, membre de la Comissió de Festes, posava l’accent en aquesta gran resposta de públic que havia rebut “Bruna” en la seva estada a Moja. (àudio)

La funció va ser seguida per 160 persones, la gran majoria famílies del municipi amb infants a partir dels 7 anys. Però entre el públic també s’hi trobaven fidels seguidors d’aquesta aclamada obra, guardonada el 2021 amb el premi a millor espectacle familiar a Barcelona. Entre el públic existia la sensació generalitzada d’estar assistint a un luxe de representació, per la qualitat desplegada pel jove planter d’actors. Des de la Comissió de Festes es va voler fer accessible aquesta proposta a tothom i per això l’entrada era gratuïta (àudio)

Amb “Bruna”, tot i que de manera diferida, es tancava la Festa Major d’Hivern. Des de la Comissió han fet un balanç del tot satisfactori de la festa i han assenyalat que els actes han captat més participació del que s’esperaven. (àudio)

La Comissió de Festes ara està planificant una activitat per celebrar el Carnaval infantil al poble en les properes setmanes.

Escolta l'entrevista a Ingrid Gras, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

La platea del Local Nou s'omplia diumenge per seguir "Bruna"

Imatge de la representació de l'obra “Nadal a ca’ls Cupielo”, del grup La Torre de les Gunyoles, oferta el diumenge 23 de gener dins la Festa Major d'Hivern

"Nadal a ca’ls Cupielo” forma part de la Roda de Teatre de l'Alt Penedès

 

Galeria d'Imatges

Bruna2.jpg
NadalCals1.jpg
NadalCals2.jpg

Document Actions