Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou Ajuntament tindrà 4 regidors que s’estrenen i 7 que continuen

La mitjana d’edat és de 45’5 anys i 6 electes d’11 són dones. De Moja en són 6; 2 de Sant Pere; mentre que hi ha una de Sant Miquel, un de Can Trabal i una de Daltmar

divendres 31 maig 2019

 

Dissabte 15 de juny es constituiran els ajuntaments sorgits de les eleccions municipals de diumenge 26 de maig. A Olèrdola prendran possessió com a nous regidors 4 dels 11 electes. Els altres 7 ja formaven part de la corporació en el mandat que hem deixat enrere.

Al grup majoritari, Alternativa per Olèrdola, entren com a nous 2 dels 6 regidors escollits. Mireia Mancera, número 2 de la candidatura; i Jordi Catasús, 3r de la llista d’ApO. Continuen Lucas Ramírez, que té garantida la seva reelecció com alcalde; Juan Manuel Samblás, Anna Boada i Pere Sadurní.

Les dues regidores d’ERC continuen: la cap del grup municipal, Fina Mascaró; i Maria Antònia Pajuelo. Respecte el grup del PDeCAT, segueix com a regidora de Junts per Olèrdola Mari Carme Villanueva; i entra a l’Ajuntament formant part d’aquest grup municipal Marta Mestre.

Finalment, Joan López prendrà possessió com a nou regidor del PSC-Units.

La mitjana d’edat és de 45’5 anys i tornen a ser majoria les dones, amb 6 representants d’11.

Per nuclis, la majoria són de Moja. 6 dels 11 regidors: Lucas Ramírez, Anna Boada, Fina Mascaró, Maria Antònia Pajuelo, Marta Mestre i Joan López.  Dos regidors més, Jordi Catasús i Pere Sadurní, són de Sant Pere Molanta. De Sant Miquel és Mari Carme Villanueva; de Can Trabal, Juanma Samblás; i de Daltmar, Mireia Mancera.

Document Actions