Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou cartipàs municipal reajusta les regidories per complir amb el programa de govern

Es crea la regidoria d’escoles bressol, es recupera la de patrimoni i s’afegeix habitatge a la regidoria de joventut
En primer terme, els 6 regidors d'ApO que integren el govern municipal
En primer terme, els 6 regidors d'ApO que integren el govern municipal

dijous 18 juny 2015

 

Aquest dijous l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha signat el decret de delegació de regidories distribuint les responsabilitats de govern entre els regidors d’Alternativa per Olèrdola. El nou cartipàs equilibra el canvi que representa incorporar algunes noves regidories amb la  continuïtat que suposa que mantinguin forces de les seves atribucions els regidors que repeteixen de l’anterior mandat municipal, que en són quatre dels sis d’Alternativa. Tal i com assenyalava Xavier Serramià, portaveu del govern municipal, els canvis venen en bona part motivats per la sortida i entrada de nous regidors.(àudio)

Arantxa Torres és la 1a Tinent d’Alcalde i manté les regidories de cultura, promoció econòmica i gent gran. La novetat és que s’afegeix habitatge a la regidoria de joventut, que ja tenia en l’anterior mandat municipal. Amb aquesta modificació es busca respondre des del govern a la necessitat de facilitar accés a habitatge assequible als joves del municipi.(àudio)

Juanma Samblás és el segon Tinent d’Alcalde. Manté la regidoria d’urbanisme i passa a assumir les regidories de via pública, urbanitzacions i medi natural. Xavier Serramià indica que ara un únic regidor, enginyer de professió, assumeix la supervisió de les regidories més tècniques.(àudio)

Pere Sadurní Roig, nou regidor d’ApO aquest mandat, ha estat nomenat 3r Tinent d’Alcalde i té sota la seva responsabilitat les regidories d’esports, ensenyament, patrimoni i turisme. Una de les novetats és que es recupera la regidoria de patrimoni, amb l’ànim de potenciar els atractius patrimonials del municipi. També es canvien els continguts de la regidoria d’ensenyament i ara no incorpora les escoles bressol, que passen a ser assumides per una nova regidoria. En aquest mandat, des d’ensenyament, a més de vetllar per les escoles de primària també  s’implementaran programes d’ajut a estudiants del municipi que cursin estudis postobligatoris o cursos reglats d’idiomes .(àudio)

Eva Ruiz manté les regidories de sanitat i serveis socials i passa a ser la nova regidora d’escoles bressol.

Xavier Serramià manté la seva condició de portaveu del govern municipal i continua com a regidor de recursos humans, governació i tecnologies de la informació i la comunicació. A més d’aquestes funcions, en el nou organigrama del govern Serramià passa a assumir també la regidoria d’Hisenda, que en els dos darrers anys estava sota la supervisió de l’alcalde sortint, Josep Tort. Així, Serramià deixa de ser regidor d’ensenyament i de medi natural i passa a tenir al seu càrrec les regidories vinculades amb la gestió interna de l’Ajuntament.

Aquest nou cartipàs municipal ja ha estat exposat als treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola. En l’escrit de presentació, Lucas Ramírez assenyala que “el nou equip de regidors vol treballar al costat dels empleats de l’Ajuntament, amb il·lusions renovades per portar a terme els projectes que s’ha marcat amb el programa electoral”.

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions