Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou Consultori de Moja inicia la seva activitat aquest divendres 10 de desembre

El mateix divendres, de 17 a 19h, hi ha jornada de portes obertes per visitar les instal·lacions

dijous 09 desembre 2021

 
El nou consultori mèdic de Moja obrirà les portes al públic aquest divendres, 10 de desembre. S’ubica a pocs metres de l’antic consultori, al carrer del Sindicat, 3.
Tal i com recorda el Departament de Salut, el canvi de centre "permetrà guanyar comoditat tant per als ciutadans com per a les professionals, ja que compta amb més espai que l’anterior i una millor distribució". I és que la nova instal·lació disposa d’una zona d’atenció a la ciutadania, una àmplia sala d’espera i tres consultes, una per infermeria, l’altra per medicina i una tercera polivalent, que s’utilitzarà tant per atendre les urgències, com per a realitzar determinades tècniques d’infermeria, infiltracions o altres procediments. La construcció del consultori i el seu equipament han estat a càrrec del Servei Català de la Salut i han suposat una inversió total de prop de 600.000€.
Amb motiu de l’obertura, el divendres 10 de desembre de 17 a 19 hores, es realitzarà una jornada de portes obertes, en la què els ciutadans d’Olèrdola podran visitar les instal·lacions del nou consultori.
El consultori de Moja està gestionat per l’Institut Català de la Salut i mantindrà el mateix equip de professionals que hi treballen actualment. El seu horari d’atenció també serà el mateix que l’actual, de 8 a 15h els dilluns, dimarts, dimecres i divendres. Fora d’aquesta franja, les urgències es continuaran atenent, com fins ara, al CAP de Santa Margarida i els Monjos, que funciona de 8h a 20h.
 

Document Actions