Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou consultori mèdic de Moja entrarà en funcionament el proper divendres 10 de desembre

El mateix divendres a la tarda hi haurà una jornada de portes obertes, de 17 a 19 h

dijous 02 desembre 2021

 

El nou consultori mèdic de Moja ja estarà obert per a l’atenció sanitària dels veïns d’Olèrdola el divendres de la setmana que ve, 10 de desembre. Així ho confirmava durant el ple d’aquest dimarts de l’Ajuntament d’Olèrdola la regidora de sanitat, Anna Boada. Aquests dies previs s’estan enllestint els darrers preparatius, especialment els relacionats amb les connexions de línies telemàtiques. És per això que aquest divendres 3 de desembre, segons informava Salut a l’Ajuntament, l’actual consultori de Moja no obrirà i l’atenció sanitària al municipi s’oferirà de manera excepcional  aquest dia al consultori de Sant Miquel. La setmana que ve és festiu el dilluns i el dimecres. I el primer dia d’obertura al públic del nou consultori de Moja per atendre les consultes concertades ja seria divendres 10 de desembre.(àudio)

Per facilitar que tota la població conegui directament les noves instal·lacions, es convoca una jornada de portes obertes el mateix divendres 10 de desembre, en horari de 5 a 7 de la tarda. Boada precisava durant el ple que no s’havia fixat encara data d’inauguració oficial, a l’espera de concertar-la amb autoritats pel primer trimestre de 2022.(àudio)

Tres espais diferenciats per a l’atenció mèdica i d’infermeria

El nou consultori mèdic de Moja té una superfície útil construïda de 180 metres quadrats. Disposa de fins a tres espais diferenciats per a l’atenció mèdica i d’infermeria, de més de 17 metres quadrats cadascun. Inclouen una consulta mèdica general, una consulta polivalent i un espai per a tractaments.

El nou consultori disposa d’una sala d’espera confortable de 35 metres quadrats, així com de 2 lavabos, un pati, vestidor i estances diferenciades per a magatzem i arxiu. El projecte executat també ha comportat la urbanització de l’espai exterior de l’entorn més proper del consultori.

Document Actions