Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou contracte de manteniment dels camps de futbol garanteix millorar el servei

L’Ajuntament d’Olèrdola subratlla que s’assoleix major eficiència en el servei i un estalvi econòmic

divendres 02 juny 2017

Des d’aquest mes de juny l’empresa Èlia té cura del manteniment dels terrenys de joc dels camps de futbol d’Olèrdola. La proposta d’aquesta companyia va ser la guanyadora del concurs públic convocat per l’Ajuntament d’Olèrdola per adjudicar aquest servei, garantint una major eficiència i un estalvi econòmic respecte la situació vigent fins ara.

Una de les novetats introduïdes és que el contracte integra la planificació dels serveis a prestar en les tres instal·lacions: el camp de futbol de gespa natural de Sant Pere Molanta, el camp de sauló de Sant Miquel i els camps de gespa artificial de Moja. Fins ara, l’empresa adjudicatària tenia al seu càrrec per contracte el manteniment de la gespa del camp de Sant Pere Molanta, mentre que les actuacions  als camps de Sant Miquel i de Moja es feien de forma puntual per exprés encàrrec de l’Ajuntament, fora del contracte de prestació del servei.

Manel Espachs, enginyer municipal dels Serveis Tècnics de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que l’empresa ara haurà de realitzar 3 actuacions anuals a Moja, 3 més a Sant Miquel i fins a 36 en el camp de gespa natural de Sant Pere Molanta, que requereix de major atenció en ser de gespa natural.(àudio)

El contracte s’ha adjudicat per un import de 21.808 euros anuals + iva, amb una durada de 2 anys i la possibilitat de prorrogar-se dos anys més. En el concurs hi van participar tres empreses. Les seves propostes econòmiques eren molt similars i al final van ser les millores del servei proposades les que van comportar que Èlia guanyés el concurs. Així, aquesta companyia s’ha compromès a plantar cada any  600 metres quadrats de gespa natural i va incrementar de 24 a 36 les actuacions compromeses cada any al camp de Sant Pere Molanta.(àudio)

L’Ajuntament posa l’accent en què les tres empreses que es van presentar “són tres bones empreses”, molt reconegudes en el sector. Manel Espachs indicava que Royal Verd, empresa que fins ara ha ofert el servei, “ha treballat molt bé”  però les millores ofertes per Èlia van acabar decantant al seu favor el concurs.(àudio)

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, informava de la licitació del manteniment dels camps de futbol en la sessió de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola d’aquest dimarts. Per Sadurní, s’assoleix el doble objectiu buscat de garantir una major eficiència en el servei i un major estalvi econòmic.

Escolta l'entrevista a Manel Espachs, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions