Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou entrenador del Judo Olèrdola és Kenji Uematsu, campió europeu i 5è a les Olimpíades d'Atenes de 2004

El club agraeix la tasca de Juanjo Ferrer i confia que amb Uematsu l’entitat podrà donar un salt de qualitat

dimarts 14 maig 2019

 

Té un palmarès que impressiona i des d’aquest mes de maig és entrenador del Judo Olèrdola. Es diu Kenji Uematsu i divendres es presentava al Local Nou de Moja, en un acte obert que també va servir per a reconèixer la inestimable aportació que ha fet en la progressió del club Juanjo Ferrer, màxim responsable tècnic de l’entitat  en aquests darrers 9 anys.

Uematsu ha estat seleccionador nacional en categories formatives i va situar-se entre els judoques més destacats de l’estat espanyol fa 15 anys. Va ser campió europeu i a Atenes 2004 va assolir diploma olímpic en classificar-se en cinquena posició.

Uematsu és vasc, de pare japonès, i viu a Castelldefels. Va acceptar l’oferiment d’entrenar el club d’Olèrdola perquè considera que la seva experiència pot comportar que es continuï amb la bona progressió que l’entitat porta des de que es va fundar, fa 12 anys.(àudio)

El nou entrenador del club també llençava el missatge de la necessitat d’ajudar a un club en alça.(àudio)

Juanjo Ferrer va comunicar a la Junta del Judo Olèrdola que volia obrir una nova etapa, afrontant nous reptes. Es mostrava convençut que els judoques podrien tenir un rendiment millor amb un entrenador tan preparat i de l’experiència internacional d’Uematsu.(àudio)

Dani Romero, entrenador i membre de la junta del Judo Olèrdola, parlava de nova etapa pel club, agraïa la feina feta per Juanjo Ferrer i destacava que el Judo Olèrdola té un entrenador “ de primera categoria mundial”.(àudio)

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, recordava que el club té campiones i subcampiones d’Espanya , com Aira Lázaro i Júlia Queraltó, i es mostrava convençut que amb Kenji Uematsu el club farà “un salt de qualitat”.(àudio)

La presentació divendres al vespre de Kenji Uematsu va ser molt motivadora  per a la família del Judo Olèrdola i va entusiasmar a la vuitantena d’infants i joves que formen part del club.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Kenji Uematsu, Juanjo Ferrer, Dani Romero i Pere Sadurní

 

Document Actions